«Χείμαρρος» ο Αλέξης Κούγιας κατά Αχιλλέα Μπέου – «Απεχθάνομαι την προσωπικότητά του – Είμαστε στα δικαστήρια» (video)

11 Οκτωβρίου, 2023


Την απέχθειά του προς την προσωπικότητα του Αχιλλέα Μπέου εξέφρασε σε σημερινές του δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρόσφατα έκανε και ο ίδιος ομοφοβικές δηλώσεις.«Απεχθάνομαι την προσωπικότητα Μπέου, ακραία. Βρίσκομαι σε δικαστήρια μαζί του πάρα πολλά χρόνια και γι’ αυτά που κάνει στο ποδόσφαιρο και γενικότερα είμαι έκπληκτος πώς ένα υψηλού επιπέδου εκλογικό σώμα όπως είναι του Βόλου τον εκλέ…

...γει για τρίτη φορά δήμαρχο. Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που τον αποθέωσαν που σημαίνει ότι έχουν τις ίδιες απόψεις», είπε αναφερόμενος στον δήμαρχο Βόλου, για τον οποίο συμπλήρωσε ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει το αξίωμά του.«Αν διερευνηθεί και προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί...

Την απέχθειά του προς την προσωπικότητα του Αχιλλέα Μπέου εξέφρασε σε σημερινές του δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρόσφατα έκανε και ο ίδιος ομοφοβικές δηλώσεις.

«Απεχθάνομαι την προσωπικότητα Μπέου, ακραία. Βρίσκομαι σε δικαστήρια μαζί του πάρα πολλά χρόνια και γι’ αυτά που κάνει στο ποδόσφαιρο και γενικότερα είμαι έκπληκτος πώς ένα υψηλού επιπέδου εκλογικό σώμα όπως είναι του Βόλου τον εκλέγει για τρίτη φορά δήμαρχο. Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που τον αποθέωσαν που σημαίνει ότι έχουν τις ίδιες απόψεις», είπε αναφερόμενος στον δήμαρχο Βόλου, για τον οποίο συμπλήρωσε ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει το αξίωμά του.

«Αν διερευνηθεί και προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα για συγκεκριμένη ποινική δίωξη, θα ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει να καταδικαστεί αμετάκλητα και στους τρεις βαθμούς. Αν τελικά κριθεί αμετάκλητα ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά, ναι κινδυνεύει να χάσει το αξίωμά του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.