«Spoiler alert…» – Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με φουσκωμένη κοιλίτσα και το ξεκαθάρισμα για την εγκυμοσύνη

11 Οκτωβρίου, 2023


Την Τετάρτη 11/10 η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μπροστά στο ηλιοβασίλεμα με ένα πολύ εντυπωσιακό και στενό ροζ φόρεμα, με την κοιλίτσα της να πετάγεται στο πλάι. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολύ έντονες φήμες σχετικά με την πιθανότητα μίας δεύτερης εγκυμοσύνης της, γι’ αυτό και η Influencer θέλησε να λύσει την απορία στους ακόλουθ…

...ούς της και όσους αναρωτιούνται γενικότερα (δείτε εδώ την δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη για το τρίτο παιδί). Μέσα, λοιπόν, από την ανάρτηση που έκανε, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει και πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για την αγάπη προς τον εαυτό.Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με φουσκωμένη...

Την Τετάρτη 11/10 η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μπροστά στο ηλιοβασίλεμα με ένα πολύ εντυπωσιακό και στενό ροζ φόρεμα, με την κοιλίτσα της να πετάγεται στο πλάι.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολύ έντονες φήμες σχετικά με την πιθανότητα μίας δεύτερης εγκυμοσύνης της, γι’ αυτό και η Influencer θέλησε να λύσει την απορία στους ακόλουθούς της και όσους αναρωτιούνται γενικότερα (δείτε εδώ την δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη για το τρίτο παιδί). Μέσα, λοιπόν, από την ανάρτηση που έκανε, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει και πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για την αγάπη προς τον εαυτό.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με φουσκωμένη κοιλίτσα και το ξεκαθάρισμα

«Spoiler alert #notpregnant

Πριν λίγες μέρες ανέβασα ένα post με ένα όμορφο κολλητό ροζ φόρεμα.
Σήμερα scrollάροντας τις φωτό του κινητού μου βρήκα αυτή τη φωτογραφία που δεν ανέβασα ποτέ!

Ίσως γιατί πετάει λίγο η κοιλίτσα μου;;;; Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ (… ούτε και τα κιλά μου)

Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω και να’ μαι! Κορίτσια μη μασάτε τπτ! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας! Είσαι πιο όμορφη από ποτέ ακριβώς όπως είσαι τώρα!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Το έχουν αποφασίσει από κοινού – Ο όρος που έθεσαν Τανιμανίδης & Μπόμπα για το μεγάλωμα των διδύμων

Χριστίνα Μπόμπα φουσκωμένη κοιλιά
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Το ξέσπασμα για τη σύνδεση της αποχής της από τα social media με την εγκυμοσύνη

Μετά την αποχή της από τα social media, επέστρεψε στο Instagram ξεσπώντας για το γεγονός πως ορισμένοι συνέδεσαν την απουσία της με την εγκυμοσύνη:

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι απλά, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break, που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και στο προηγούμενο μου story και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος παιδιά δεν είμαι, όχι, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», απάντησε στο Q & A που έκανε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.