Στάθης Σχίζας: «Η προσωπική μου ζωή είναι…» – Η απάντησή του μετά τις φήμες για επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

11 Οκτωβρίου, 2023


Ο Στάθης Σχίζας εντοπίστηκε από την κάμερα της πρωινής εκπομπής του “Breakfast@Star”, που προβάλλεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ απάντησε και για την προσωπική του ζωή μετά τις καuτές φήμες, που τον θέλουν να επανασυνδέεται με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ το χρονικό).Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τις νέες του επαγγελματικές…

...ζας μίλησε για τις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες. Έχουμε ήδη πληροφορηθεί, πως σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί νυχτερινό μαγαζί, το οποίο μάλιστα θα βρίσκεται πολύ κοντά στης πρώην αγαπημένης του. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε, ότι «στις επιχειρήσεις κάτι ετοιμάζω»....

Ο Στάθης Σχίζας εντοπίστηκε από την κάμερα της πρωινής εκπομπής του “Breakfast@Star“, που προβάλλεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ απάντησε και για την προσωπική του ζωή μετά τις καuτές φήμες, που τον θέλουν να επανασυνδέεται με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ το χρονικό).

Τι αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας για τη ζωή του

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες. Έχουμε ήδη πληροφορηθεί, πως σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί νυχτερινό μαγαζί, το οποίο μάλιστα θα βρίσκεται πολύ κοντά στης πρώην αγαπημένης του. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε, ότι «στις επιχειρήσεις κάτι ετοιμάζω».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε, αν είχε προτάσεις για συνεργασίες στην τηλεόραση. Εκείνος αποκρίθηκε, ότι «Έχω προτάσεις για εκπομπές, αλλά θεωρώ, ότι δε μου ταιριάζει», εννοώντας για πάνελ, όπως εξήγησε στη συνέχεια. Παράλληλα, φανέρωσε, πως οι προτάσεις, τις οποίες έχει δεχθεί, πρόκειται για καθημερινή παρουσίαση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αλλά και έδωσε έμμεσα ένα τέλος στην φημολογούμενη επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Αυτή τη στιγμή δεν έχω καν προσωπική ζωή», εξομολογήθηκε ο επιχειρηματίας. Ενώ κατέληξε, «η προσωπική μου ζωή είναι το μαγαζί». Τέλος, μόλις ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον έρωτα στη ζωή του άλλαξε θέμα και απομακρύνθηκε από την κάμερα.

Ο καβγάς του πρώην ζευγαριού σε νυχτερινό κέντρο λίγες μέρες πριν από τις φήμες

Και ενώ όλοι περίμεναν πως και οι δυο θα έχουν τραβήξει το δικό τους δρόμο, ένας τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο ανάμεσα τους που καταγράφτηκε από κινητό, έρχεται να απασχολήσει.

Σύμφωνα με το Καλοκαίρι Yes, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο τους. Η κίνηση του ωστόσο να της πετάει λουλούδια συνεχώς, την ενόχλησε έντονα με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η συζήτηση που είχαν είναι πολύ έντονη, ενώ όταν ο Στάθης την έπιασε από το χέρι να πάνε να μιλήσουν έξω, εκείνη ενοχλήθηκε ακόμη περισσότερο από την κίνηση του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψαν μετά από τόσες μέρες ποιος ήταν ο λόγος του διαπληκτισμού. «Πήρε μία έκταση η οποία δεν εναρμονίζεται με την πραγματικότητα. Της προσέφερε λουλούδια, παρεξηγήθηκαν… ήταν αχρείαστο όλο αυτό. Δεν έκανε κάτι κακό ούτε η πρόθεσή του ήταν άσχημη», είπε συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.