Στην εντατική ο Αίας Μανθόπουλος

11 Οκτωβρίου, 2023


Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Αίας Μανθόπουλος, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ontime24.gr, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία.Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Μιχάλη Πρέκα βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.Όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, ο ηθοποιός δεν αντιμ…

...�ης εν λόγω ιστοσελίδας, ο ηθοποιός δεν αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Το βράδυ της Δευτέρας 9/10 και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.Με τι ασχολείται σήμερα ο ηθοποιόςΟ Αίας Μανθόπουλος αγαπήθηκε...

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Αίας Μανθόπουλος, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ontime24.gr, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Μιχάλη Πρέκα βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.

Τι συμβαίνει με τη υγεία του Αία Μανθόπουλου

Όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, ο ηθοποιός δεν αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Το βράδυ της Δευτέρας 9/10 και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Με τι ασχολείται σήμερα ο ηθοποιός

Ο Αίας Μανθόπουλος αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο του στην σειρά του MEGA, Δύο Ξένοι όπου υποδύθηκε τον δήθεν ερωτiκό σύντροφο της παρουσιάστριας Μαρίνας Κουντουράτου που ενσάρκωσε η Εβελίνα Παπούλια. Υπήρξε μάλιστα και ένας από τους πλέον επιτυχημένους ζεν πρεμιέ της γενιάς του.

Μπορεί από την τηλεόραση πλέον να έχει αποσυρθεί, ωστόσο έχει πάρει μέρος σε πολλές και γνωστές θεατρικές παραστάσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.