Φάρμα: Μετά τα σημερινά (10/10) ευτράπελα – Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

11 Οκτωβρίου, 2023


Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν την Τρίτη (10/10) στη Φάρμα με τον Σπύρο Πολύζο να αποτελεί τον σημερινό πρωταγωνιστή όχι μόνο στο ριάλιτι, αλλά και στο twitter λόγω της επίθεσης του στον Γιώργο (δείτε εδώ τα σχόλια).Από τη μεριά του Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν ανακοινώσει στις ομάδες το έπαθλο, έκανε γνωστό, πως αν ο παίκτης δεν αποχωρούσε οικειοθελώς, τότε θα τον απέβαλε η παραγωγή χωρίς καμία …

...αμφιβολία.Η ομάδα που κέρδισε την Τρίτη (10/10) στη ΦάρμαΣτη συνέχεια, οι δύο ομάδες - πράσινοι και μπλε - οδηγήθηκαν στον στίβο, δίνοντας τα όλα, αφού το έπαθλο ήταν φαγητό. Τελικά, αυτοί που θα φάνε με τελικό σκορ 3-2 είναι οι πράσινοι.Ο παίκτης που αποχώρισε νωρίτερα οικειοθελώςΟι...

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν την Τρίτη (10/10) στη Φάρμα με τον Σπύρο Πολύζο να αποτελεί τον σημερινό πρωταγωνιστή όχι μόνο στο ριάλιτι, αλλά και στο twitter λόγω της επίθεσης του στον Γιώργο (δείτε εδώ τα σχόλια).

Από τη μεριά του Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν ανακοινώσει στις ομάδες το έπαθλο, έκανε γνωστό, πως αν ο παίκτης δεν αποχωρούσε οικειοθελώς, τότε θα τον απέβαλε η παραγωγή χωρίς καμία αμφιβολία.

Η ομάδα που κέρδισε την Τρίτη (10/10) στη Φάρμα

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες – πράσινοι και μπλε – οδηγήθηκαν στον στίβο, δίνοντας τα όλα, αφού το έπαθλο ήταν φαγητό. Τελικά, αυτοί που θα φάνε με τελικό σκορ 3-2 είναι οι πράσινοι.

Ο παίκτης που αποχώρισε νωρίτερα οικειοθελώς

Οι παίκτες φυσικά και μπήκαν στη μέση να χωρίσουν Σπύρο και Γιώργο, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό, που κανείς δε μπορούσε να κάνει καλά τον Σπύρο Πολύζο, ο οποίος βρισκόταν σε παροξυσμό εντός και εκτός σπιτιού.

Στη συνέχεια, μετά τα αρνητικά σχόλια, που ακούσαμε από πολλούς, είδαμε τον Σπύρο να μαζεύει τα πράγματά του ζητώντας συγγνώμη, αναφέροντας, πως δεν συμπεριφέρεται έτσι και πως βγήκε εκτός εαυτού. Εν τέλει, ο Σπύρος αποχώρησε οικειοθελώς με πολλούς από τους παίκτες να μη δέχονται να τον αποχαιρετήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.