Το σπίτι που θα μεταφερθεί η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου πριν την καύση – Με γαρίδες, κρασί και τραγούδι το τελευταίο αντίο

11 Οκτωβρίου, 2023


Λύθηκαν όπως φαίνεται τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με την σορό της Μαίρης Χρονοπούλου που έμεινε περισσότερο από ότι θα έπρεπε στο νοσοκομείο, λόγω του ότι δεν έχει συγγενείς πρώτου βαθμού ώστε να υπογράψουν τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να προχωρήσει το γραφείο τελετών στην καύση της.Όπως έγινε γνωστό μέσω της Espresso και του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη, την Παρασκευή 13/10 στις 12:00…

..., φίλοι και θαυμαστές θα της πουν το τελευταίο "αντίο".Το σπίτι που θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη ΧρονοπούλουΗ σορός της θα οδηγηθεί στο σπίτι που λάτρεψε και διασκέδασε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της. Εκεί περισσότεροι από 200 φίλοι και θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να την...

Λύθηκαν όπως φαίνεται τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με την σορό της Μαίρης Χρονοπούλου που έμεινε περισσότερο από ότι θα έπρεπε στο νοσοκομείο, λόγω του ότι δεν έχει συγγενείς πρώτου βαθμού ώστε να υπογράψουν τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να προχωρήσει το γραφείο τελετών στην καύση της.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της Espresso και του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη, την Παρασκευή 13/10 στις 12:00, φίλοι και θαυμαστές θα της πουν το τελευταίο “αντίο”.

Το σπίτι που θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου

Η σορός της θα οδηγηθεί στο σπίτι που λάτρεψε και διασκέδασε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της. Εκεί περισσότεροι από 200 φίλοι και θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να την τιμήσουν και να την αποχαιρετήσουν.

Στον κήπο του σπιτιού, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, κρασί και διάφορα γλυκίσματα, ενώ θα ακούγεται και μουσική. Η Μαίρη Χρονοπούλου έτσι είχε αποφασίσει να την αποχαιρετήσει ο κόσμος… Δεν ήθελε να γίνει κηδεία, αλλά μια μεγάληγ γιορτή.

Στην συνέχεια στις 15:30 η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα ακολουθήσει αφιέρωμα με εικόνες και ήχο στη ζωή της.

Τι θα γράφει η επιγραφή στο μνημείο της

Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της στο γραφείο τελετών της Παιανίας. Αφού, λοιπόν, προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της (δεν θέλει να φορέσουν μαύρα), θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.