Αχώριστοι Βανδή & Μπισμπίκης – Η φωτογραφία που ”πρόδωσε” το ταξίδι του στην Αμερική που βρίσκεται η Δέσποινα

10 Οκτωβρίου, 2023


Η καριέρα της Δέσποινας Βανδής επεκτείνεται όχι μόνο σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα με την τραγουδίστρια να εμφανίζεται σε νησιά, επαρχίες, πίστες μεγάλων πόλεων αλλά και στο εξωτερικό και ηπείρους, όπως είναι η Αμερική.Αυτές τις ημέρες η τραγουδίστρια κάνει μερικές εμφανίσεις στην Αμερική και στο L.A έχοντας όπως πάντα μαζί της έτσι και τώρα την ομάδα και τους πολύτιμους συνεργάτες της, όπως είνα…

...ι και ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος.Το ταξίδι του Βασίλη Μπισμπίκη στην Αμερική που βρίσκεται η Δέσποινα ΒανδήΜέσα από το instagram λοιπόν, διαπιστώσαμε πως και ο Βασίλης Μπισμπίκης ακολούθησε την καλή του στο ταξίδι της στην Αμερική μέσα από instagram story, που έκαναν και οι δύο την...

Η καριέρα της Δέσποινας Βανδής επεκτείνεται όχι μόνο σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα με την τραγουδίστρια να εμφανίζεται σε νησιά, επαρχίες, πίστες μεγάλων πόλεων αλλά και στο εξωτερικό και ηπείρους, όπως είναι η Αμερική.

Αυτές τις ημέρες η τραγουδίστρια κάνει μερικές εμφανίσεις στην Αμερική και στο L.A έχοντας όπως πάντα μαζί της έτσι και τώρα την ομάδα και τους πολύτιμους συνεργάτες της, όπως είναι και ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος.

Το ταξίδι του Βασίλη Μπισμπίκη στην Αμερική που βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή

Μέσα από το instagram λοιπόν, διαπιστώσαμε πως και ο Βασίλης Μπισμπίκης ακολούθησε την καλή του στο ταξίδι της στην Αμερική μέσα από instagram story, που έκαναν και οι δύο την Τρίτη (10/0) από το Carbone, γνωστή ιταλοαμερικανική αλυσίδα εστιατορίων (δείτε εδώ πως αποχαιρέτησε το ζευγάρι το καλοκαίρι).

Μπισμπίκης - Αμερική

Βανδή - Αμερική

Η πρώτη αντίδραση της Βανδή σε ερώτηση για το γάμο με τον Μπισμπίκη

Μία είδηση, που βγήκε στο τέλος του Αυγούστου είναι ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισαν να παντρευτούν. Ήταν Σεπτέμβριος του 2021 όταν διέρρευσαν φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά την σχέση τους. Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, αφού πηγαίνουν παντού μαζί, από τις διακοπές τους μέχρι και τη δουλειά τους, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο (δείτε εδώ την ηλικιακή διαφορά που τους χωρίζει).

Σύμφωνα λοιπόν με τη Σπυριδούλα Τριάντου και το ρεπορτάζ της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, οι κοντινοί φίλοι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας έχουν αρχίσει να ράβονται. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επικαλείται ανθρώπους από το στενό περιβάλλον τους, τα οποία υποστηρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και, μάλιστα, σύντομα, λίγο μετά το 2023 δηλαδή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ήδη επιλέξει τον κουμπάρο τους και αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον Νίκο Κοκλώνη.

Στις 11/9 η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο και οι δημοσιογράφοι την “βομβάρδισαν” με ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή. Δεν δίστασαν έτσι να την ρωτήσουν τι έχει να πει για το δημοσίευμα σχετικά με το γάμο τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Παιδιά σας παρακαλώ! Έχω πολλές πτήσεις ακόμη να κάνω. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Γεια σας παιδιά, γεια σας», είπε η τραγουδίστρια και οι κάμερες με τους δημοσιογράφους την κυνηγούσαν για να προσπαθήσουν να την κάνουν να μιλήσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.