Φάρμα: «Άλλος Μπeος μας βρήκε» – Οργή στο twitter για τον “αρσενικό” Νίκο Παρλάντζα

10 Οκτωβρίου, 2023


Το αποψινό (9/10) επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε με ένταση, καθώς ο Νίκος Παρλάντζας μπήκε σε καβγά με τη Νάσια, καθώς εκείνη ισχυρίστηκε πως της ευχήθηκε “καλή επιτυχία” πριν τον αγώνα στον οποίο τραυματίστηκε, με πολύ ειρωνικό ύφος.Εκείνος επέμενε πως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και για να το αποδείξει ανέφερε διαρκώς πως είναι “αρσενικός” και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν λέει ποτέ “παραπανίσι…

...ες" κουβέντες. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν πιστά το παιχνίδι, εκνευρίστηκαν με τα λόγια του και ξέσπασαν στο twitter.Δείτε επίσης: «Δεν φαίνονταν στις κάμερες...» - Όσα αποκάλυψε η Μαρία Περπινιά για τις κλίκες στη ΦάρμαΟι αντιδράσεις στο twitter για τον Νίκο Παρλάντζα στη ΦάρμαΕγω...

Το αποψινό (9/10) επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε με ένταση, καθώς ο Νίκος Παρλάντζας μπήκε σε καβγά με τη Νάσια, καθώς εκείνη ισχυρίστηκε πως της ευχήθηκε “καλή επιτυχία” πριν τον αγώνα στον οποίο τραυματίστηκε, με πολύ ειρωνικό ύφος.

Εκείνος επέμενε πως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και για να το αποδείξει ανέφερε διαρκώς πως είναι “αρσενικός” και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν λέει ποτέ “παραπανίσιες” κουβέντες. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν πιστά το παιχνίδι, εκνευρίστηκαν με τα λόγια του και ξέσπασαν στο twitter.

Δείτε επίσης: «Δεν φαίνονταν στις κάμερες…» – Όσα αποκάλυψε η Μαρία Περπινιά για τις κλίκες στη Φάρμα

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον Νίκο Παρλάντζα στη Φάρμα

Το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, το οποίο παρουσίασε στη σημερινή εκπομπή 6/10, “Super Κατερίνα” του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δημιουργήθηκε το πρώτο ζευγάρι του reality επιβίωσης “Φάρμα”.

Η Νάσια και ο Σπύρος είναι δύο παιδιά, τα οποία ήδη από το πρώτο αγώνισμα του παιχνιδιού τους έχουμε δει να έρχονται πολύ κοντά. Η Νάσια στο χθεσινό επεισόδιο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου), τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και ο Σπύρος φαίνεται να την κρατούσε αγκαλιά στο αυτοκίνητο μέχρι να πάνε στο ιατρείο.

Όπως, είπε ο δημοσιογράφος «είναι το πρώτο ζευγάρι της Φάρμας. Έχουν έρθει πολύ κοντά». Φαίνεται, πως ο Σπύρος είναι πολύ προστατευτικός και στοργικός στη σύντροφό του. «Είναι μία σχέση που έχει αρχίσει να δημιουργείται, να καλλιεργείται, να εκκολάπτεται».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.