Ανατροπή στη δολοφονία της βιολόγου Σούζαν Ήτον: Το DNA δεν δείχνει… Τι λέει ο Παρασκάκης


Ποια η ανατροπή που φέρνει το DNA στη δολοφονία της βιολόγου Σουζαν Ήτον από τον Γιάννη Παρασκακη;Η δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον είχε συγκλονίσει την Κρήτη. Επί μέρες οι Αρχές την α…


Ποια η ανατροπή που φέρνει το DNA στη δολοφονία της βιολόγου Σουζαν Ήτον από τον Γιάννη Παρασκακη;

Η δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον είχε συγκλονίσει την Κρήτη.

Επί μέρες οι Αρχές την αναζητούσαν, μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνισή της από το νησί, όπου συμμετείχε σε ένα επιστημονικό συνέδριο.

Η σορός της εντοπίστηκε σε παλιό γερμανικό καταφύγιο της περιοχής και οι έρευνες οδήγησαν στον 27χρονο Κρητικό, Γιάννη Παρασκάκη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός ήταν που σκότωσε την άτυχη βιολόγο.

Σήμερα υπάρχουν εξελίξεις. Εξελίξεις που έρχονται απο τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του Γιάννη Παρασκάκη στην άτυχη Αμερικανίδα που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί από τον 27χρονο.

Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη βίασε, οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν το πιστοποιούν.

Γενετικό υλικό θύματος και δράστη έχει εντοπιστεί σε ρούχα και των δυο, πετσέτες, στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο τη χτύπησε και στη συνέχεια μετέφερε στο καταφύγιο τη γυναίκα.

Το DNA της βιολόγου εντοπίστηκε ακόμα και στο λάστιχο με το οποίο πέρασε από πάνω της o 27χρονος όταν πάτησε γκάζι, όπως μετέδωσε το δελτίο του Star.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή τρίτου ατόμου στο έγκλημα. Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό που να αποδεικνύει βιασμό φέρνει νέα δεδομένα τα οποία θα εξεταστούν από τις Αρχές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...