Φόρεσε τα Gucci της & βγήκε: Στιλάτη μαμά η Σπυροπούλου, τράβηξε τα βλέμματα μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

9 Οκτωβρίου, 2023


Πάντα προσεκτική με το ντύσιμό της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να αγαπά τη μόδα και να φροντίζει επιμελώς την εμφάνισή της.Αυτό το διάστημα, παρουσιάστρια και σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιού τους Βλάσση.Την Κυριακή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο…

... της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;».Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βόλτα της στην Αθήνα με chic casual στυλ. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα mini κόκκινο φόρεμα με...

Πάντα προσεκτική με το ντύσιμό της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να αγαπά τη μόδα και να φροντίζει επιμελώς την εμφάνισή της.

Αυτό το διάστημα, παρουσιάστρια και σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιού τους Βλάσση.

Την Κυριακή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βόλτα της στην Αθήνα με chic casual στυλ. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα mini κόκκινο φόρεμα με γιακά. Τι συνδύασε με backpack με εμπριμέ prints με την υπογραφή του οίκου Gucci. Μάλιστα, το σύνολο ολοκλήρωσαν τα sneackers που επέλεξε, από τον ίδιο οίκο.

Φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη, η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόσθεσε εντυπωσιακά κοσμήματα και κομψά γυαλιά ηλίου και φυσικά έκλεψε τις ενντυπώσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.