Τα είπε όλα ο Αντώνης Κανάκης: Μίλησε για τον Αχιλλέα Μπέο και «ξεσκέπασε» το τηλεοπτικό σύστημα

9 Οκτωβρίου, 2023


Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Αχιλλέας Μπeος για τον Στέφανο Κασσελάκη το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, τα social media γέμισαν με μηνύματα κατά της συγκεκριμένης δήλωσης και για το θέμα θέλησε να τοποθετηθεί ο Αντώνης Κανάκης μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρ…

...�ου κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σeξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει «σοκαρισμένο» από τις δηλώσεις αυτές», έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη: var cpgClientWidth = document.documentElement.clientWidth; if...

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Αχιλλέας Μπeος για τον Στέφανο Κασσελάκη το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, τα social media γέμισαν με μηνύματα κατά της συγκεκριμένης δήλωσης και για το θέμα θέλησε να τοποθετηθεί ο Αντώνης Κανάκης μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.

Ο Αντώνης Κανάκης για τον Αχιλλέα Μπέο

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σeξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει «σοκαρισμένο» από τις δηλώσεις αυτές», έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.