Αχιλλέας Μπeος – Χαλασμός με Λιάγκα και Περρή για τους «πού…δες»: «Κάνω παρέα μαζί τους γιατί είμαι γλυκούλης»

9 Οκτωβρίου, 2023


Ο Αχιλλέας Μπeος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι κατάπτυστες δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη τη βραδιά των εκλογών, μίλησε ζωντανά στο Πρωινό τη Δευτέρα.Ο δήμαρχος Βόλου, πολύ σύντομα, βγήκε για ακόμα μια φορά εκτός εαυτού και η κουβέντα εκτροχιάστηκε…«Τι θα γίνει ξαφνικά; Θα πρέπει να πάρουμε όλοι έναν ράφτη δίπλα μας συνοδό;», ήταν η αρχική φράση που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπeος για το…

...ν Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ, η οποία πυροδότησε την συζήτηση.«Αν τη λέξη πού…δες την θεωρείτε προσβλητική, την παίρνω πίσω, αλλά αφορούσε καθαρά τον Κασσελάκη. Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης. Αυτά που λέω για τον κύριο Κασσελάκη αφορούν κι εσάς...

Ο Αχιλλέας Μπeος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι κατάπτυστες δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη τη βραδιά των εκλογών, μίλησε ζωντανά στο Πρωινό τη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος Βόλου, πολύ σύντομα, βγήκε για ακόμα μια φορά εκτός εαυτού και η κουβέντα εκτροχιάστηκε…

«Τι θα γίνει ξαφνικά; Θα πρέπει να πάρουμε όλοι έναν ράφτη δίπλα μας συνοδό;», ήταν η αρχική φράση που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπeος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ, η οποία πυροδότησε την συζήτηση.

«Αν τη λέξη πού…δες την θεωρείτε προσβλητική, την παίρνω πίσω, αλλά αφορούσε καθαρά τον Κασσελάκη. Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης. Αυτά που λέω για τον κύριο Κασσελάκη αφορούν κι εσάς στις εκπομπές που κάνετε. Δεν θα μας αλλάξετε νοοτροπίες. Κάνω παρέα μαζί τους γιατί είμαι γλυκός… Είμαι γλυκούλης», είπε στο ξέσπασμά του ο Αχιλλέας Μπeος.

«Αν κάποιοι με τη λέξη πού…δες θίχτηκαν ή προσβλήθηκαν, εγώ ζητάω από αυτόν τον κόσμο συγγνώμη», ανέφερε στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπeος και ακολούθησε κακός χαμός.

Ο δήμαρχος Βόλου «επιτέθηκε» και στον Βαγγέλη Περρή.

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.