Και η μητέρα της Ακρίτα, απαντάει στον Μπέο: «Είμαι εδώ με τον Αγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί ο Υψιστος»

9 Οκτωβρίου, 2023


Φωτιές έχει ανάψει η αναφορά του Αχιλλέα Μπέου στη “σύνταξη” της Ελενας Ακρίτα, αφού υποννόησε ότι η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μητέρας τηςΌλα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα, που φιλοξενούσε τον Δήμαρχο Βόλου και όταν η συζήτηση έφθασε στην Ελενα Ακρίτα και στα σχόλιά της για τον κ. Μπέο, προκάλεσε το εξής σχόλιο του Δημ…

...άρχου:“Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της”;Σημειώνεται ότι το θέμα της σύνταξης της κ. Ακρίτα κυκλοφορεί ευρέως στα social media, με αφορμή παλαιότερα δημοσιεύματα και δηλώσεις, που ήθελαν την κ. Ακρίτα να κάνει χρήση μιας ειδικής διάταξης του μακρινού...

Φωτιές έχει ανάψει η αναφορά του Αχιλλέα Μπέου στη “σύνταξη” της Ελενας Ακρίτα, αφού υποννόησε ότι η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μητέρας της

Όλα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα, που φιλοξενούσε τον Δήμαρχο Βόλου και όταν η συζήτηση έφθασε στην Ελενα Ακρίτα και στα σχόλιά της για τον κ. Μπέο, προκάλεσε το εξής σχόλιο του Δημάρχου:

“Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της”;

Σημειώνεται ότι το θέμα της σύνταξης της κ. Ακρίτα κυκλοφορεί ευρέως στα social media, με αφορμή παλαιότερα δημοσιεύματα και δηλώσεις, που ήθελαν την κ. Ακρίτα να κάνει χρήση μιας ειδικής διάταξης του μακρινού παρελθόντος (επι Ενώσεως Κέντρου), που προέβλεπε όντως την απονομή τιμητικής σύνταξης στην κ. Ακρίτα, λόγω του θανάτου του πατέρα της Λουκή Ακρίτα, υπουργού της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου. Η δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι δεν έχει εισπράξει τη σύνταξη και έχει καταδικάσει στα δικαστήρια όσου έχουν αναφερθεί στο γεγονός αυτό.

Και η μητέρα της Ακρίτα, απαντάει στον Μπέο: Είμαι εδώ με τον Αγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί ο ΥψιστοςΜε αφορμή την αναφορά του Αχιλλέα Μπέου και πάλι σε αυτό το θέμα, η Ελενα Ακρίτα έγραψε:

“Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο.

Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά.”

Η ανάρτηση της Σύλβας Ακρίτα

Ακολούθησε η ανάρτηση της Σύλβας Ακρίτα που σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο Δήμαρχος Βόλου δεν έχει πεθάνει:

“Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο, του έγραψε. Είμαι εδώ στην Πύλη με τον Αγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο Υψιστος.”

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε φυσικά και η ίδια η Ελενα Ακρίτα:

“Βέλη” κατά Λιάγκα

Σε άλλη ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα, στρέφει τα “πυρά” της και κατά του παρουσιαστή της εκπομπής στον ΑΝΤ1, Γιώργου Λιάγκα, λέγοντας:

“Γίωργο Λιάγκα, ο Μπeος είπε επανειλλημένα ότι “τρωω τη συνταξη της…πεθαμένης μητέρας μου” κι εσύ απάντησες “δεν τα ξέρω εγώ αυτά”; Δημοσιογραφος είσαι εσύ που επέτρεψες να αιωρούνται τέτοιες άθλιες συκοφαντίες χωρίς να προστατεύσεις το θιγόμενο πρόσωπο;”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.