Fame Story: Ο απαράβατος όρος του Αντώνη Ρέμου στο Νίκο Κοκλώνη – Έτσι δέχτηκε να συμμετάσχει στο reality

2 Οκτωβρίου, 2023


Το Fame Story επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες πιο ανανεωμένο από ποτέ με τον Νίκο Κοκλώνη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι από τη συχνότητα του Star (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα η πρεμιέρα).Μέσα από δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη και του Αντώνη Ρέμου στην κάμερα της εκπομπής ”Χαμογέλα και πάλι” διέρρευσε ο απαράβατος όρος, που είχε θέσει ο τραγουδιστής προκειμένου να βρεθε…

...ί στη θέση της κριτικής επιτροπής.Στα πλαίσια του χιούμορ έγινε γνωστό, πως ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε από τον Κοκλώνη να μην τραγουδάει στο συγκεκριμένο show, όπως συνήθιζε να κάνει στο Just the two of us.Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Αντώνη Ρέμου στο Fame Story«Έχω βάλει στο συμβόλαιο...

Το Fame Story επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες πιο ανανεωμένο από ποτέ με τον Νίκο Κοκλώνη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι από τη συχνότητα του Star (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα η πρεμιέρα).

Μέσα από δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη και του Αντώνη Ρέμου στην κάμερα της εκπομπής ”Χαμογέλα και πάλι” διέρρευσε ο απαράβατος όρος, που είχε θέσει ο τραγουδιστής προκειμένου να βρεθεί στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Στα πλαίσια του χιούμορ έγινε γνωστό, πως ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε από τον Κοκλώνη να μην τραγουδάει στο συγκεκριμένο show, όπως συνήθιζε να κάνει στο Just the two of us.

Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Αντώνη Ρέμου στο Fame Story

«Έχω βάλει στο συμβόλαιο όρο παιδιά, να μην ακούσω νότα και πάλι μου την έφερε εδώ με το χορευτικό», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.