Έβγαλε τα “φτυάρια” αλλά και τα παπούτσια του και πήγε να βοηθήσει – Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Βόλο

2 Οκτωβρίου, 2023


Τις πληγείσες περιοχές του Βόλου επισκέφτηκε το πρωί της Δεύτερας 2/9 ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να διαπιστώσει και να εξετάσει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας.Η κάμερα τον κατέγραψε όταν πήγε εισέλθει στο σπίτι ενός κατοίκου του Βόλου, και να βγάζει τα παπούτσια του. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε ένα άλλο σπίτι και μάλ…

...ύτσια του. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε ένα άλλο σπίτι και μάλιστα πήρε και το φτυάρι για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να απομακρύνουν τις λάσπες από το εσωτερικό του.Δείτε επίσης την πρώην σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη πριν το coming out του.Δείτε το σχετικό βίντεο:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τις πληγείσες περιοχές του Βόλου επισκέφτηκε το πρωί της Δεύτερας 2/9 ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να διαπιστώσει και να εξετάσει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας.

H στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης βγάζει τα παπούτσια του

Η κάμερα τον κατέγραψε όταν πήγε εισέλθει στο σπίτι ενός κατοίκου του Βόλου, και να βγάζει τα παπούτσια του. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε ένα άλλο σπίτι και μάλιστα πήρε και το φτυάρι για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να απομακρύνουν τις λάσπες από το εσωτερικό του.

Δείτε επίσης την πρώην σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη πριν το coming out του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.