Γεμάτο πίνακες, με κίτρινη κουζίνα, ρετρό και vintage στοιχεία – Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία της Θάλειας Ματίκα και του Ιορδανίδη στο Χαλάνδρι

2 Οκτωβρίου, 2023


Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα, μετά από τις ανατρεπτικές τους διακοπές στην Αλβανία (δείτε εδώ το φωτογραφικό τους άλμπουμ), επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Εκεί μένουν εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον11χρονο Δάνο και την 7χρονη Νάγια. Μέσα από τα social media τους και οι δύο ηθοποιοί έχουν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από τον χ…

...ώρο τους, ο οποίος έχει αρκετά vintage και ρετρό στοιχεία. Το σαλόνι τους είναι λευκό με γκρι καναπέδες και λευκές πολυθρόνες, ένας χώρος ο οποίος τα Χριστούγεννα μετατρέπεται "στο χωριό του Άι Βασίλη", ενώ η κουζίνα έχει κίτρινα ντουλάπια, μποpντό χρώμα, πλακάκια με σχέδια και ένα...

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα, μετά από τις ανατρεπτικές τους διακοπές στην Αλβανία (δείτε εδώ το φωτογραφικό τους άλμπουμ), επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Εκεί μένουν εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον11χρονο Δάνο και την 7χρονη Νάγια.

Μέσα από τα social media τους και οι δύο ηθοποιοί έχουν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από τον χώρο τους, ο οποίος έχει αρκετά vintage και ρετρό στοιχεία. Το σαλόνι τους είναι λευκό με γκρι καναπέδες και λευκές πολυθρόνες, ένας χώρος ο οποίος τα Χριστούγεννα μετατρέπεται “στο χωριό του Άι Βασίλη”, ενώ η κουζίνα έχει κίτρινα ντουλάπια, μποpντό χρώμα, πλακάκια με σχέδια και ένα τραπέζι στη μέση, ξύλινο, με πλακάκια επίσης πάνω του.

Σε όλους τους χώρους υπάρχουν πολλοί και χρωματιστοί πίνακες, μπροστά από τους οποίους συνηθίζει να φωτογραφίζεται η σύζυγος του πρωταγωνιστή της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τη σκηνή θρήνου για το μωρό του πριν προβληθεί στην τηλεόραση).

Φωτογραφίες από το vintage σπίτι της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη

Ο παραλίγο χωρισμός του ζευγαριού

Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, το Σάββατο 7/1, και αναφέρθηκε στον γάμο του με την Θάλεια Ματίκα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ακόμη και τη στιγμή που παραλίγο να χωρίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του και έκανε την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του να ανησυχήσουν.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, η σύζυγός του δεν τον άφησε λεπτό και τον στήριξε μέχρι το τέλος και εκεί είναι που κατάλαβε πως αυτή η σχέση άξιζε και γι’ αυτό δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί για εκείνη.

«Η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω φόρα και πολλές φορές έχει βάλει χαλινάρι για να με συγκρατήσει και πολλές φορές έχει γκρινιάξει και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Πολλές φορές, φυσικά, έχω κάνει και του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της και άλλες φορές έχει βγει σε καλό το ρίσκο που έχει πάρει και άλλες φορές δεν έχει βγει σε καθόλου καλό»., είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν δεν βγαίνει σε καλό δοκιμάζεται η σχέση με την έννοια αν είναι ισχυροί οι δεσμοί ή δεν είναι. Έχω βρεθεί στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, που δεν το περίμενα. Εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο checkpoint της σχέσης και φάνηκε αυτό που υποψιαζόμασταν. Ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα».

«Δεν διεκδικούμε να δουλεύουμε μαζί αλλά συμβαίνει. Προκύπτει κάποιες φορές, όχι μόνο σαν ανάγκη καλλιτεχνική, σαν ανάγκη επειδή δεν γίνεται γίνει αλλιώς. Για παράδειγμα, αυτό συνέβη πέρυσι που με τον κορωνοϊό βιώναμε μια κατάσταση με τα θέατρα πολύ αβέβαιη και έπρεπε κάτι να ανεβάσουμε.

Εγώ δεν ήταν να συνεχίσω να κάνω παραγωγές αλλά ήρθε ο κ. Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο ενώ η Θάλεια κλωτσούσε και μου έλεγε “όχι, δεν θα ξαναμπείς στη διαδικασία παραγωγής”. Σκέψου ότι υπέγραψα το θέατρο και η Θάλεια δεν το ήξερε και κάποια στιγμή της λέω “ξέρεις, έχουμε πάρει το θέατρο”. Προσπαθούσα με διάφορους υπαινιγμούς να της το φέρω όσο πιο μαλακά γινόταν αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο, ας το πούμε χαριτολογώντας», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.