Τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Νεκρός 36χρονος οδηγός φορτηγού σε σημείο με εργασίες ασφαλτόστρωσης

17 Σεπτεμβρίου, 2026


Τραγωδία σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μετά από σύγκρουση φορτηγού με νταλίκα στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Σίνδου και Χαλάστρας.Σύμφωνα με το Rthess.gr, η νταλίκα βρισκόταν ακινητοποιημένη λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στην ΠΑΘΕ, όταν το φορτηγό προσέκρουσε στο πίσω μέρος της.Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 36χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος, σύμ…

Τραγωδία σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μετά από σύγκρουση φορτηγού με νταλίκα στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Σίνδου και Χαλάστρας.

Σύμφωνα με το Rthess.gr, η νταλίκα βρισκόταν ακινητοποιημένη λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στην ΠΑΘΕ, όταν το φορτηγό προσέκρουσε στο πίσω μέρος της.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 36χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ρουμανικής καταγωγής.

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι το τροχαίο σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (16/09/2026), στο 491,5ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με προπορευόμενο Δ.Χ. φορτηγό επικαθήμενο, το οποίο βρισκόταν σε διακοπή πορείας και οδηγούνταν από 46χρονο ημεδαπό.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 36χρονος οδηγός.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.