«Τρώγαμε και έσκασε η κοιλιά του»: Ο 43χρονος στην Κυψέλη περιγράφει πώς πέθανε το μωρό που βρέθηκε νεκρό σε κατάψυξη (video)

3 Σεπτεμβρίου, 2026


Ο 43χρονος που κατηγορείται στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη έδωσε τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού, ισχυριζόμενος ότι η κοιλιά του «έσκασε» την ώρα που η οικογένεια βρισκόταν στο τραπέζι και έτρωγε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσπάθησε να το σώσει, αλλά το βρέφος κατέληξε.Στην κατάθεσή του, ο άνδρας ανέφερε ότι το κλάμα του μωρού είχε προκαλέσει έντονο στρες σε ολό…

Ο 43χρονος που κατηγορείται στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη έδωσε τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού, ισχυριζόμενος ότι η κοιλιά του «έσκασε» την ώρα που η οικογένεια βρισκόταν στο τραπέζι και έτρωγε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσπάθησε να το σώσει, αλλά το βρέφος κατέληξε.

Στην κατάθεσή του, ο άνδρας ανέφερε ότι το κλάμα του μωρού είχε προκαλέσει έντονο στρες σε ολόκληρη την οικογένεια, επιμένοντας ωστόσο ότι κανείς δεν του είχε κάνει κακό.

«Από τότε που γεννήθηκε το μωρό, επί 8 μήνες, η γυναίκα μου δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Σαν κάτι να την είχε συνεπάρει. Έλεγε ασυναρτησίες. Βουτούσε το κεφάλι της μέσα στο πιάτο με το φαγητό. Μιλούσε στα παιδιά μας ενώ δεν ήταν μπροστά. Ήταν πολύ στρεσαρισμένη επειδή το μωρό έκλαιγε συνέχεια. Όλοι ήμασταν στρεσαρισμένοι», είπε ο 43χρονος, σύμφωνα με το Live News.

«Ακούμε έναν δυνατό ήχο σαν κάτι να σκάει»

Ο 43χρονος υποστήριξε ότι περίπου οκτώ μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού, το βρέφος δεν ήταν καλά και παρουσίαζε πυρετό.

«Μετά από οκτώ μήνες, μία μέρα δεν ήταν καλά το μωρό και είχε πυρετό. Είχε ένα βλέμμα αφασίας. Δεν καταλάβαινε και δεν έκανε κινήσεις. Το αντιληφθήκαμε με τη γυναίκα μου. Βάλαμε να το ταΐσουμε και κάτσαμε στο τραπέζι. Εκεί που ήμασταν στο τραπέζι, ακούμε έναν δυνατό ήχο σαν κάτι να σκάει. Πάμε στο παιδί και βλέπω ότι έχει σκάσει η κοιλιά του. Προσπάθησα να το σώσω, αλλά αυτό πέθανε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Γιατί έβαλαν το μωρό στον καταψύκτη

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να εξηγήσει και γιατί, μετά τον θάνατο του παιδιού, το σώμα του τοποθετήθηκε σε καταψύκτη και μεταφερόταν μαζί με την οικογένεια κάθε φορά που άλλαζαν κατοικία.

«Όταν έγινε όλο αυτό, τα υπόλοιπα τρία παιδιά μας ήταν μαζί και καθόμασταν στο τραπέζι και τρώγαμε. Είδαν και αυτά αυτό που έγινε. Εγώ φοβήθηκα και τότε τύλιξα το μωρό με σακούλες και το έβαλα στον καταψύκτη», είπε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στις Αρχές, εκείνη την περίοδο η οικογένεια έμενε σε Airbnb στην Αθήνα.

«Τότε με την οικογένειά μου μέναμε σε Airbnb στην Αθήνα. Ο λόγος που φοβήθηκα ήταν να μην μου πάρουν τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί δεν τα είχα δηλωμένα ότι ζουν στην Ελλάδα. Επειδή η γυναίκα μου δεν είχε τακτοποιήσει ποτέ τα χαρτιά της στην Ελλάδα», φέρεται να είπε στις αρχές.

«Η γυναίκα μου την άλλη μέρα συνήλθε»

Ο 43χρονος αναφέρθηκε ακόμη στη συμπεριφορά της συντρόφου του μετά τον θάνατο του βρέφους.

«Εντωμεταξύ, μετά από τον θάνατο του μωρού, η γυναίκα μου την άλλη μέρα συνήλθε. Ξαφνικά ήταν μια χαρά. Αυτό το παρατήρησαν και τα υπόλοιπα παιδιά και είπαν ότι η μαμά είναι πάλι καλά. Το πτώμα του μωρού παρέμεινε κρυμμένο στον καταψύκτη. Μετά φύγαμε από εκείνο το σπίτι και μείναμε και σε άλλα Airbnb. Πριν από περίπου ένα μήνα μετακομίσαμε στην Θάσου 23», είπε ο άνδρας, σύμφωνα με την εκπομπή του Mega.

Η εκδοχή του 43χρονου εξετάζεται από τις Αρχές

Οι παραπάνω αναφορές αποτελούν ισχυρισμούς του ίδιου του κατηγορουμένου και εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του βρέφους.

Οι Αρχές επιχειρούν να διασταυρώσουν όσα έχει καταθέσει με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, τις καταθέσεις των υπολοίπων εμπλεκομένων και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τις κατοικίες όπου διέμενε η οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.