
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για τη στάση και τη συμπεριφορά του, ενώ την ίδια στιγμή επιφύλαξε θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «τον καλύτερο πρωθυπουργό» στα εθνικά και την εξωτερική πολιτική.Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε τόσο στην παλαιότερη σχέση του με τον …
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για τη στάση και τη συμπεριφορά του, ενώ την ίδια στιγμή επιφύλαξε θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «τον καλύτερο πρωθυπουργό» στα εθνικά και την εξωτερική πολιτική.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε τόσο στην παλαιότερη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και στη σημερινή πολιτική σύγκρουση του πρώην πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Ένα πράγμα τον χαρακτηρίζει: Δεν έχει μπέσα»
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε αρχικά σε περιστατικά από την περίοδο της κυβέρνησης συνεργασίας και στη σχέση που είχε τότε με τον Αντώνη Σαμαρά.
«Όταν αποχώρησα γιατί δεν συμφωνούσα με τους όρους του PSI από την κυβέρνηση ο Σαμαράς ζήτησε να πω δυο καλές κουβέντες και ότι θα έλεγε κι εκείνος. Μέσα είχαμε συμφωνήσει και συζητήσει ότι ο ένας δεν παίρνει ανθρώπους του άλλου. Εγώ τα είπα αυτά που είχα να πω εκείνος, όχι. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπα άλλα συμφωνήσαμε. Και την ώρα μάλιστα που συζητούσαμε και είχαμε συμφωνήσει εκείνος είχε μέσα τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη. Ένα πράγμα τον χαρακτηρίζει: δεν έχει μπέσα».
Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ακόμη ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να τον πείσει να συμμετάσχει στην κυβέρνησή του.
«Έχει γινάτι με τον Μητσοτάκη»
Συνεχίζοντας την επίθεσή του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε:
«Έβαλε λυτούς και δεμένους με πρώτο τον αείμνηστο Μπόμπολα για να μπω στην κυβέρνηση. Παρακαλούσε. Γινάτι είναι με τον Μητσοτάκη. Ο Σαμαράς είναι αντιπαροχή. Μου δίνεις, σου δίνω. Έχω την αίσθηση ότι μέχρι τώρα εκβιάζει».
Με τις δηλώσεις αυτές απέδωσε τη σημερινή στάση του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προσωπική πολιτική αντιπαράθεση.
Δείτε και αυτά