
Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα και ταξίδεψε στη Μύκονο, όπου απόλαυσε χαλαρές στιγμές μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο Καραμανλή.Η γιατρός και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV, την ώρα που έκανε τη βόλτα της στα πολυσύχναστα Ματογιάννια. Μητέρα και γιος περπάτησαν ανάμεσα στους κατο…
Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα και ταξίδεψε στη Μύκονο, όπου απόλαυσε χαλαρές στιγμές μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο Καραμανλή.
Η γιατρός και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV, την ώρα που έκανε τη βόλτα της στα πολυσύχναστα Ματογιάννια. Μητέρα και γιος περπάτησαν ανάμεσα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, απολαμβάνοντας τη βραδινή ατμόσφαιρα στη Χώρα.
Η κομψή εμφάνιση στα Ματογιάννια
Για τη βραδινή της έξοδο, η Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα σε πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με χαμηλά παπούτσια και διακριτικά αξεσουάρ.
Με χαλαρή διάθεση και εμφανώς ευδιάθετη, διέσχισε τα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου έχοντας στο πλευρό της τον γιο της. Παρά την παρουσία της κάμερας, δεν φάνηκε να ενοχλείται και συνέχισε κανονικά τη βόλτα της.
Η Νατάσα Παζαΐτη πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της είναι αφιερωμένο στην ιατρική και ιδιαίτερα στη χειρουργική μαστού, έναν τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Ο Αλέξανδρος Καραμανλής και οι σπουδές του
Ο Αλέξανδρος Καραμανλής και η δίδυμη αδελφή του, Αλίκη, συμπλήρωσαν τα 23 τους χρόνια τον περασμένο Ιούνιο. Τα δύο παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη έχουν μεγαλώσει μακριά από την έντονη δημοσιότητα, ακολουθώντας τη διακριτική στάση που διατηρεί εδώ και χρόνια η οικογένειά τους.
Ο Αλέξανδρος Καραμανλής σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον χώρο του θεάτρου. Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, αποκαλύπτοντας μία ακόμη δημιουργική πλευρά του.
Παρότι ο ίδιος και η αδελφή του αποφεύγουν τη συστηματική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, κατά καιρούς εμφανίζονται στο πλευρό των γονιών τους σε κοινωνικές, πολιτιστικές ή δημόσιες εκδηλώσεις.
Η κοινή βόλτα της Νατάσας Παζαΐτη και του Αλέξανδρου Καραμανλή στη Μύκονο αποτέλεσε ακόμη μία από τις λίγες φορές που μητέρα και γιος απαθανατίστηκαν μαζί, σε μια ήρεμη και χαλαρή οικογενειακή έξοδο.
Δείτε και αυτά