Γωγώ Μαστροκώστα: Όταν μιλούσε για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού – «Το παιδί ήταν 2 ημερών όταν το έμαθα»

14 Μαΐου, 2026


Την πιο δύσκολη μάχη δίνει η Γωγώ Μαστροκώστα. Το πρώην μοντέλο νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό σε κωματώδη κατάσταση εδώ και μερικές ημέρες, με την τραγική είδηση να έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ και θλίψη. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει για την ώρα ιδιαίτερα κρίσιμη με το κοντινό της περιβάλλον να υποστηρίζει ότι: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αυτή την φορά ίσως δίνει την μεγαλύτερη μάχη τ…

Την πιο δύσκολη μάχη δίνει η Γωγώ Μαστροκώστα. Το πρώην μοντέλο νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό σε κωματώδη κατάσταση εδώ και μερικές ημέρες, με την τραγική είδηση να έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ και θλίψη. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει για την ώρα ιδιαίτερα κρίσιμη με το κοντινό της περιβάλλον να υποστηρίζει ότι: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αυτή την φορά ίσως δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της και μακάρι να ξεπεράσει τον κίνδυνο».

Από την πρώτη στιγμή δίπλα της βρίσκεται ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από κοντά της, ενώ πλάι της είναι και η κόρη της, Βικτώρια. Ο καρκίνος που αντιμετώπισε όταν γεννήθηκε η κόρης της, φαίνεται να επανήλθε, γεγονός που έχει σκορπίσει αγωνία στους κοντινούς της ανθρώπους.

Όταν η Γωγώ Μαστροκώστα μιλούσε με συγκινητικά λόγια για τον καρκίνο

@v_for_viral_

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν ανοιχτά για τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο τον Δεκέμβριο του 2008 λίγες ώρες αφού έφερε την κόρη της στον κόσμο διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο και κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να δώσει μάχη για τη ζωή της. Λίγο καιρό μετά βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη. (Dot | ΣΚΑΪ | 22/11/2020) #greektv #foryoupage #mpesfypgamw #viralvideos #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος – ALL VIRAL | Videos & Content

Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο του μαστού το 2010. Ήταν μόλις λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση τής κόρης της όταν διαπίστωσε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον θηλασμό του μωρού της και είχε πόνους στο στήθος. Η διάγνωση έδειξε καρκίνο του μαστού. Έκανε χημειοθεραπείες και ειδική αγωγή, ενώ έκανε και δυο ταξίδια στο εξωτερικό.

Σε συνέντευξή της το 2020 στην εκπομπή Dot είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για την ζωή την ζωή της αφού έμαθε για την κατάστασή της. «Από ένα διάστημα και πέρα δεν άφησε να επηρεάσει τόσο πολύ τη ζωή μου. Άρχισα να κάνω όλα τα χαζά πράγματα που έκανα και πριν από αυτό. Αυτά τα μικρά πράγματα έχω πει ότι είναι αυτά τα οποία σε κάνουν να νιώθεις πάλι φυσιολογικός. Το παιδί ήταν 2 ημερών όταν το έμαθα. Εγώ δεν μένω σε αυτά τα πράγματα. Μένω στο ότι προχωράμε στη ζωή μας, στο ότι είμαι κα νιώθω καλά. Γενικά ρε παιδί μου, πρέπει να προσπερνάμε πράγματα. Δεν επηρέασε καθόλου η σχέση με τον σύζυγό μου. Οι σχέσεις που έχουν ουσία είναι αυτές που θα δυναμώσουν. Αυτές που δεν έχουν ουσία είναι αυτές που θα διαλυθούν», είχε εξομολογηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.