Δανάη Μπάρκα: Τα πρώτα της λόγια μετά το φινάλε του «Πάμε Δανάη» & η τρυφερή εξομολόγηση της Βίκυς Σταυροπούλου

10 Μαΐου, 2025


Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Δέσποινα Καμπούρη συνομίλησε με τη Δανάη Μπάρκα και τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, σε μια συγκινητική και γεμάτη αγάπη συνάντηση, ενόψει των αλλαγών που έρχονται για την ομάδα του Weekenders.Η Βίκυ Σταυροπούλου, εμφανώς συγκινημένη, δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της που βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της, σε αυτή τη συμβολική μέρα. Όπως ε…

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Δέσποινα Καμπούρη συνομίλησε με τη Δανάη Μπάρκα και τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, σε μια συγκινητική και γεμάτη αγάπη συνάντηση, ενόψει των αλλαγών που έρχονται για την ομάδα του Weekenders.

μια ιδιαίτερη μέρα για τη Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου, εμφανώς συγκινημένη, δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της που βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της, σε αυτή τη συμβολική μέρα. Όπως εξήγησε:

«Δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτή την ημέρα. Είμαι πάντα σε κάθε πρεμιέρα, σήμερα ήρθα και ως καλεσμένη, αλλά έτσι και αλλιώς θα ήμουν εδώ. Αισθάνομαι ανάμεικτα και φαντάζομαι είναι λογικό. Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι είμαι περήφανη για τη Δανάη. Θα μου πεις ποια μητέρα δεν αισθάνεται περήφανη για το παιδί της και θα έχεις δίκιο.

Αισθάνομαι περήφανη, γιατί η αξιοπρεπής στάση της σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής από την αρχή μέχρι το τέλος και της ζωής γενικότερα, δεν μπορεί παρά να με κάνει να νιώθω έτσι. Είμαι χαρούμενη που η Δανάη δεν κατέφυγε σε τέτοια μονοπάτια, σε ευκολίες και μαυρίλες για να επιτύχει κάτι, που ίσως να της έδινα 1-2 μονάδες παραπάνω, αλλά κράτησε αυτό που ονειρευόταν. Ένα χαρούμενο πρόσωπο, με καλή διάθεση. Φυσικά και θα έχει κάνει λάθη. Λάθη κάνουμε όλοι και ειδικά ένα κοριτσάκι στα 27 που είναι ηθοποιός και βρέθηκε να αντιμετωπίσει όλο αυτό. Άλλα μόνο χαρά και υπερηφάνεια αισθάνομαι».

η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται τα επόμενα σχέδιά της

Η Δανάη, εμφανώς συγκινημένη και με ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έλαβε, μίλησε για το πώς θα αξιοποιήσει τον χρόνο μετά το τέλος της εκπομπής.

«Και εγώ είμαι για εκείνη περήφανη! Τώρα θα πάμε όλοι μαζί σπίτι μου. Αύριο, νομίζω θα πάω εκεί στη θαλασσίτσα μου κάτω για ένα 2ήμερο, να κολυμπήσω, να χαρώ με τα μηνύματα που έχω ήδη λάβει και με όλα αυτά που μου είπαν τα παιδιά και να επιστρέψω δυναμικά, γιατί έχουμε πρεμιέρα».

μια στιγμή αγάπης και αποχαιρετισμού

Η συνάντηση της Δανάης με την Καμπούρη και τη Σταυροπούλου στο πλατό της εκπομπής δεν ήταν μόνο ένα τηλεοπτικό γεγονός, αλλά και μια γιορτή για όσα κατάφεραν μαζί όλο αυτό το διάστημα. Οι συναισθηματικές εξομολογήσεις και οι αυθεντικές εκφράσεις περηφάνειας και στήριξης έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στο κλείσιμο της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.