Survivor 2024: Μας τα… μάσησε η Χρύσα Χατζηγεωργίου για τη σχέση με τον Φάνη Μπολέτση – «Ήμασταν κοντά, θα το δούμε όταν βγει – Στο πλάνο που μας εί…

10 Μαΐου, 2024


Η Χρύσα Χατζηγεωργίου μίλησε στον ΣΚΑΪ και το Fay’s Time, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor, ευρισκόμενη στο πλατό, με την ίδια να απαντά για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης και τη σχέση με τον Φάνη Μπολέτση.Όπως ανακοίνωσε, χώρισε από τον σύντροφό της με το που γύρισε στην Ελλάδα, ωστόσο έχουν καλές σχέσεις και έκαναν και μαζί Πάσχα. Τον καιρό που έλειπε και υπήρχε η απόστα…

...ση ανάμεσα του συνειδητοποίησε πως της έφυγε ο έρωτας και πως δεν τραβάει άλλο μεταξύ τους.Survivor 2024: Πήγε για ξεκαθάρισμα και... τα μπέρδεψε η ΧρύσαΣε ερώτηση μάλιστα για το τι συμβαίνει με τον Φάνη Μπολέτση, είπε πως ήρθαν κοντά μέσα στο Survivor, όμως δεν συζήτησαν κάτι. Περιμένει...

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου μίλησε στον ΣΚΑΪ και το Fay’s Time, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor, ευρισκόμενη στο πλατό, με την ίδια να απαντά για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης και τη σχέση με τον Φάνη Μπολέτση.

Όπως ανακοίνωσε, χώρισε από τον σύντροφό της με το που γύρισε στην Ελλάδα, ωστόσο έχουν καλές σχέσεις και έκαναν και μαζί Πάσχα. Τον καιρό που έλειπε και υπήρχε η απόσταση ανάμεσα του συνειδητοποίησε πως της έφυγε ο έρωτας και πως δεν τραβάει άλλο μεταξύ τους.

Survivor 2024: Πήγε για ξεκαθάρισμα και… τα μπέρδεψε η Χρύσα

Σε ερώτηση μάλιστα για το τι συμβαίνει με τον Φάνη Μπολέτση, είπε πως ήρθαν κοντά μέσα στο Survivor, όμως δεν συζήτησαν κάτι. Περιμένει να βγει και θα φανεί που θα καταλήξει όλο αυτό…

«Δεν είμαστε μαζί. Γενικά αυτή η απόσταση με έκανε να καταλάβω πολλά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Χωρίσαμε. Παρόλα αυτά έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Κάναμε και Πάσχα μαζί. Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι είμαι μικρή, θέλω να βρω τον έρωτα.. νιώθω ότι μου έφυγε. Παρόλα αυτά τον υπεραγαπώ. Νομίζω δεν υπάρχει άλλο παιδί σαν αυτό», ανακοίνωσε αρχικά η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

«Κάποιος έπρεπε να βγάλει το ριάλιτι. Όταν το κάνουν κάποια άτομα γιατί το κάνουν συγκεκριμένα της κόκκινης ομάδας, το οποίο το έχουν βιώσει γιατί ήταν μέσα στο παιχνίδι είτε αυτοί είτε σύντροφοι τους. Το έχουμε συζητήσει και έχουμε πει δεν είναι ωραίο. Ήμασταν όντως πολύ κοντά με τον Φάνη αλλά ήταν γενικά με όλα τα κορίτσια. Και να υπήρχε όμως δεν το θεωρώ κατακριτέο. To πλάνο είναι όντως παρεξηγήσιμο. Δεν χάιδευα τον Φάνη, πετάγαμε ο ένας στον άλλο φύκια και τους έβγαζα τα φύκια. Ακόμα και να ήθελα να τον χαϊδέψω δεν θα το έκανα με αυτό τον τρόπο.

Ήμασταν κοντά, δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει τουλάχιστον κάτι εγώ και ο Φάνης. Να βγει… Θα δούμε, θα φανεί», ξεκαθάρισε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.