Eurovision 2024: Ανατριχίλα με την Έλενα Παπαρίζου και το ”Number One” – Ξεσήκωσε όλο το Malmo Arena στον B’ ημιτελικό

10 Μαΐου, 2024


Τον απόλυτο πανικό προκάλεσε στη σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία η Έλενα Παπαρίζου ερμηνεύοντας το βράδυ της Πέμπτης 9/5 στον Β’ ημιτελικό της Eurovision το θρυλικό ”Number One” που χάρισε την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005.Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στην αρένα και ερμήνευσε μόνη της το κομμάτι, που έχει χαρακτηριστεί από τη φωνή της. Η ενέργεια της Έλενας Παπαρίζου ήταν καθηλωτική, καθώς το κοιν…

...ό και οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Το εντυπωσιακό μάλιστα ρούχο της ράφτηκε αποκλειστικά για σήμερα από τον Βρεττό Βρεττάκο (δείτε εδώ πόσα εκατομμύρια κρύσταλλα είχε).Δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον Β' ημιτελικό της EurovisionΗ...

Τον απόλυτο πανικό προκάλεσε στη σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία η Έλενα Παπαρίζου ερμηνεύοντας το βράδυ της Πέμπτης 9/5 στον Β’ ημιτελικό της Eurovision το θρυλικό ”Number One” που χάρισε την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στην αρένα και ερμήνευσε μόνη της το κομμάτι, που έχει χαρακτηριστεί από τη φωνή της. Η ενέργεια της Έλενας Παπαρίζου ήταν καθηλωτική, καθώς το κοινό και οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Το εντυπωσιακό μάλιστα ρούχο της ράφτηκε αποκλειστικά για σήμερα από τον Βρεττό Βρεττάκο (δείτε εδώ πόσα εκατομμύρια κρύσταλλα είχε).

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον Β’ ημιτελικό της Eurovision

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ ημιτελικό της Eurovision

Αξίζει στο σημείο αυτό να σχολιάσουμε την απήχηση της Έλενας Παπαρίζου στο κοινό που βρέθηκε ζωντανά στο Malmo Arena. Όλο το στάδιο και οι παρουσιαστές τραγουδούσαν το Number One 19 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία.


Eurovision 2024 - Έλενα Παπαρίζου

Eurovision 2024 - Έλενα Παπαρίζου

Τα σχόλια στο twitter

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.