Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ντοκουμέντο που «καίει» την αστυνομία – Τέσσερα περιπολικά πέρασαν από το σημείο που δολοφονήθηκε η Κυριακή (video)

10 Μαΐου, 2024


Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ. στους Αγίους Αναργύρους. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έφερε στο φως ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο.Η ώρα στην κάμερα ασφαλείας – σε αυτό το νέο βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 – γράφει 10. 26 το βράδυ της πρώτης Απρίλη. Η Κυριακή Γρίβα έχει ήδη ζητήσει από την Άμεση δράση περιπολικό, ο τηλεφωνητής ήδη την έχει επιπλήξει για το α…

...ίτημά της και λίγα δευτερόλεπτα μετά … το 28χρονο κορίτσι δέχεται την πρώτη πισώπλατη μαχαιριά πρώην συντρόφου της.«Το περιπολικό δεν είναι ταξί», την επιπλήττει ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης στο τηλέφωνο.Στο νέο υλικό, που φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, φαίνεται ο κόσμος να βγαίνει...

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ. στους Αγίους Αναργύρους. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έφερε στο φως ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Η ώρα στην κάμερα ασφαλείας – σε αυτό το νέο βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 – γράφει 10. 26 το βράδυ της πρώτης Απρίλη. Η Κυριακή Γρίβα έχει ήδη ζητήσει από την Άμεση δράση περιπολικό, ο τηλεφωνητής ήδη την έχει επιπλήξει για το αίτημά της και λίγα δευτερόλεπτα μετά … το 28χρονο κορίτσι δέχεται την πρώτη πισώπλατη μαχαιριά πρώην συντρόφου της.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί», την επιπλήττει ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης στο τηλέφωνο.

Στο νέο υλικό, που φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, φαίνεται ο κόσμος να βγαίνει έξω από τις φωνές της …η Κυριακή βρίσκεται ήδη στο έδαφος και παλεύει… το περιπολικό της επόπτριας βρίσκεται απέξω από το τμήμα παρκαρισμένο, και ακριβώς εκείνη την ώρα [10 και 26 το βράδυ] περνά από το σημείο αστυνομικό όχημα, 3 λεπτά μετά, στις 10 και 29, περνά και τρίτο περιπολικό, το οποίο σταθμεύει.

Στις 10 και 30 φτάνει μια μηχανή με δυο αστυνομικούς και ένα λεπτό αργότερα δυο μηχανές και 4ο περιπολικό στο σημείο. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στις 10και 38, η είσοδος του τοπικού τμήματος είχε κατακλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

«… Υπήρχε πλήρη διαθεσιμότητα περιπολικών πλην όμως δεν διατέθηκαν», δηλώνει η Έλενα Τζούλη, δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής Γρίβα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.