Survivor 2024 spoiler 09/05: Φέρτο και μη λες πολλά! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου πριν από την αποχώρηση

9 Μαΐου, 2024


Survivor 2024 spoiler 09/05: Το Survivor φτάνει, σιγά σιγά, προς το τέλος του και μας έχουν απομείνει μόλις μερικές εβδομάδες, για να φτάσουμε μέχρι το φινάλε και την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού στο Άλσος Βεΐκου, κάτι που σημαίνει πως άπαντες οι παίκτες πρέπει να εκμεταλλευτούν τις στιγμές, που τους έχουν μείνει πια στο ριάλιτι επιβίωσης και στις ιδιαί…

...τερες παραλίες του Αγίου Δομίνικου.Η παραλία που έχει μείνει, βέβαια, είναι μία κοινή και για τις δύο ομάδες, μετά το πάρτι της ένωσης, από το οποίο πάντως δεν έχει περάσει και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, εντούτοις είμαστε στην τελική ευθεία ίσως...

Survivor 2024 spoiler 09/05: Το Survivor φτάνει, σιγά σιγά, προς το τέλος του και μας έχουν απομείνει μόλις μερικές εβδομάδες, για να φτάσουμε μέχρι το φινάλε και την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού στο Άλσος Βεΐκου, κάτι που σημαίνει πως άπαντες οι παίκτες πρέπει να εκμεταλλευτούν τις στιγμές, που τους έχουν μείνει πια στο ριάλιτι επιβίωσης και στις ιδιαίτερες παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Η παραλία που έχει μείνει, βέβαια, είναι μία κοινή και για τις δύο ομάδες, μετά το πάρτι της ένωσης, από το οποίο πάντως δεν έχει περάσει και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, εντούτοις είμαστε στην τελική ευθεία ίσως νωρίτερα από αυτό, που περιμέναμε, εξαιτίας των μαζικών αποχωρήσεων που ακολούθησαν, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δούμε το ριάλιτι να ολοκληρώνει τον φετινό του κύκλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.