Τραγική εξέλιξη: Δυστυχώς «πάγωσαν» όλοι με τα πολύ άσχημα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, 40 μέρες μετά το έμφραγμα

8 Μαΐου, 2024


Τα πιο πρόσφατα νέα για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή καθυστέρησε για ακόμα μια φορά λόγω των εορταστικών ημερών του Πάσχα.Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ: «Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι ήταν μια εβδομάδα όπου υπήρξε στ…

...ασιμότητα. Λόγω των διακοπών του Πάσχα, οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν τον Δημήτρη Κόκοτα απουσίαζαν κι έτσι στο νοσοκομείο υπήρξε προσωπικό ασφαλείας το οποίο επέβλεπε την κατάσταση της υγείας του.Αυτό που “πάγωσε” προσωρινά ήταν η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων....

Τα πιο πρόσφατα νέα για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή καθυστέρησε για ακόμα μια φορά λόγω των εορταστικών ημερών του Πάσχα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ: «Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι ήταν μια εβδομάδα όπου υπήρξε στασιμότητα. Λόγω των διακοπών του Πάσχα, οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν τον Δημήτρη Κόκοτα απουσίαζαν κι έτσι στο νοσοκομείο υπήρξε προσωπικό ασφαλείας το οποίο επέβλεπε την κατάσταση της υγείας του.

Αυτό που “πάγωσε” προσωρινά ήταν η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων. Είχαν φτάσει σε ένα στάδιο που του μείωναν σταδιακά τα φάρμακα, αυτό σταμάτησε, είμαστε στα ίδια. Εξακολουθεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του, να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αυτό δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Εξακολουθεί να έχει για λόγους ασφαλείας τη μηχανική υποστήριξη.»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, με την επιστροφή των γιατρών θα πραγματοποιηθεί επανεξέταση προκειμένου να μειωθεί η ποσότητα των φαρμάκων, προετοιμάζοντας έτσι την έναρξη της διαδικασίας αποσυμπίεσης του Δημήτρη Κόκοτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.