Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός – Είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου κύστης

8 Μαΐου, 2024


Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από την ζωή έπειτα από μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο για την υγεία του. Τον περασμένο Δεκέμβριο συγκεκριμένα, είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου κύστης.Πρόκειται για τον ηθοποιό που είχε υποδυθεί τον Κίβαν Λάνιστερ στην πρώτη σεζόν του Game of Thrones το 2011. Ο Κίβαν Λάνιστερ ήταν ο μικρότερος αδελφός του λόρφου Ταϊγουίν Λάνιστερ …

...και ένας από τους πιο έμπιστους αξιωματικούς στον στρατό των Λάνιστερ. Εμφανίστηκε στις τελευταίες σεζόν της σειράς μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν όπου και "πέθανε".Η ανάρτηση για το θάνατο του ηθοποιούΟ Ίαν Γκέλντερ, είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου...

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από την ζωή έπειτα από μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο για την υγεία του. Τον περασμένο Δεκέμβριο συγκεκριμένα, είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου κύστης.

Πρόκειται για τον ηθοποιό που είχε υποδυθεί τον Κίβαν Λάνιστερ στην πρώτη σεζόν του Game of Thrones το 2011. Ο Κίβαν Λάνιστερ ήταν ο μικρότερος αδελφός του λόρφου Ταϊγουίν Λάνιστερ και ένας από τους πιο έμπιστους αξιωματικούς στον στρατό των Λάνιστερ. Εμφανίστηκε στις τελευταίες σεζόν της σειράς μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν όπου και “πέθανε”.

Η ανάρτηση για το θάνατο του ηθοποιού

Ο Ίαν Γκέλντερ, είχε διαγνωστεί με καρκίνο της χοληδόχου κύστης και στο πλευρό του να τον στηρίζει είχε τον σύζυγό του, Μπεν Ντάνιελς με τον οποίο ήταν μαζί 30 χρόνια. Θέλοντας μάλιστα να τον αποχαιρετήσει και δημόσια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Μπεν Ντάνιελς περιέγραψε τον ηθοποιό ως «το πιο ευγενικό, πιο γενναιόδωρο και πιο αγαπημένο ανθρώπινο πλάσμα» προσθέτοντας ότι ήταν «ο απόλυτος βράχος» στη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός του Τιτανικού


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.