Ελεονώρα Μελέτη: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια που τη χαρακτηρίζουν «τηλεκατίνα» και «βδελύγμα»

1 Μαΐου, 2024


Ένα σύντομο Q&A έκανε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και πλέον υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία απάντησε σε άγνωστες ερωτήσεις, τις οποίες επέλεξε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, διαβάζοντας σχόλια ακολούθων. Όπως θα δείτε παρακάτω, δεν της έκανε χατίρια…«Μιλάω σιγά για να μην ξυπνήσω κανέναν… Ο γάτος παραμονεύει δίπλα», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη, π…

...ριν αρχίσει να τραβάει τους «κλήρους» με όλα αυτά που της έχουν γράψει τις προηγούμενες μέρες.Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη - «Φέρτε χαρτομάντηλο! Δεν είναι ντροπή»Οι απαντήσεις της Ελεονώρας Μελέτη«Τι δουλειά...

Ένα σύντομο Q&A έκανε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και πλέον υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία απάντησε σε άγνωστες ερωτήσεις, τις οποίες επέλεξε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, διαβάζοντας σχόλια ακολούθων. Όπως θα δείτε παρακάτω, δεν της έκανε χατίρια…

«Μιλάω σιγά για να μην ξυπνήσω κανέναν… Ο γάτος παραμονεύει δίπλα», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη, πριν αρχίσει να τραβάει τους «κλήρους» με όλα αυτά που της έχουν γράψει τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη – «Φέρτε χαρτομάντηλο! Δεν είναι ντροπή»

Οι απαντήσεις της Ελεονώρας Μελέτη

«Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;», ρώτησε ένας ακόλουθος την Ελεονώρα Μελέτη, με εκείνη να απαντάει: «Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας το απαντήσω αναλυτικά μετά από πέντε χρόνια». «Βδελύγμα» την χαρακτήρισε ο αμέσως επόμενος follower, με τη δημοσιογράφο να τονίζει με χιούμορ: «Το δίνω, είναι σικ και έχει επίπεδο».

Μία άλλη ερώτηση έγραφε: «Τι θες και πας και μπλέκεις τώρα στην πολιτική; Μία χαρά ήσουν στην τηλεόραση», με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει: «Δεν νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική, νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς με πράγματα, που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι και με ενδιαφέρουν μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω μαζί με την τηλεόραση».

Όσον αφορά την προεκλογική της εκστρατεία, υπογράμμισε ότι δεν θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο. «Θα μας πρήζεις κι εσύ με τηλέφωνα και φυλλάδια;», ρώτησε ένας διαφορετικός follower, με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντάει: «Όχι, δεν πρόκειται να κάνω καμία παραδοσιακή πολιτική εκστρατεία. Δεν έχω, εξάλλου, ούτε τα μέσα, δεν θέλω να επενδύσω ούτε τα χρήματα, δεν έχω το επιτελείο, επομένως θα πάω συμβατικά. Θα χρησιμοποιώ τα Μέσα που έχω εδώ».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.