Μελαχρινός γόης: Κι όμως, αυτός ο ηθοποιός από τους «Παγιδευμένους» είναι γιος της Φωτεινής Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη»

1 Μαΐου, 2024


Στα χνάρια των επιτυχημένων γονιών του βρίσκεται ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Οι Παγιδευμένοι».Ο Τίτος Γρηγορόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, σπουδαστής στο ΠΑΔΑ, στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθ…

...ηνών από το 2022.Διαβάστε επίσης: «Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, το πρόβλημα πολύ νωρίτερα»: Η αποκάλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη για το πρόβλημα υγείας που είχε σε νεαρή ηλικία (Video)Έχει κάνει σεμινάρια θεάτρου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και με την Ελένη Σκότη, έχει κάνει σπουδές...

Στα χνάρια των επιτυχημένων γονιών του βρίσκεται ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Οι Παγιδευμένοι».

Ο Τίτος Γρηγορόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, σπουδαστής στο ΠΑΔΑ, στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών από το 2022.

Διαβάστε επίσης: «Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, το πρόβλημα πολύ νωρίτερα»: Η αποκάλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη για το πρόβλημα υγείας που είχε σε νεαρή ηλικία (Video)

Έχει κάνει σεμινάρια θεάτρου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και με την Ελένη Σκότη, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική παραγωγή και σύνθεση σε προγράμματα τύπου daw (digital audio workstation, synthesizers κ.τ.λ).

Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος με τον γιο τους, Τίτο

Σε ποιες σειρές έχει παίξει ο Τίτος Γρηγορόπουλος

Έχει λάβει μέρος σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως είναι η “Παραλία” και το “Ναυάγιο”, ενώ τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”.

Ο Τίτος Γρηγορόπουλος στους «Παγιδευμένους»

Περήφανη η Φωτεινή Ντεμίρη για τον γιο της

Όπως είχε υπογραμμίσει η Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο γιος μου δε μένει μαζί μας. Συζητάμε μερικά πράγματα και μαζί με τον πατέρα του, του δίνουμε συμβουλές. Με τον σύζυγό μου, Χάρη Γρηγορόπουλο, δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Υπάρχουν μερικές φορές που μόνο και μόνο που υπάρχεις, μπορεί να νευριάζεις τον άλλον. Όταν είδα τον Τίτο στην “Παραλία” ήμουν πολύ χαρούμενη. Ο Τίτος μοιάζει εκπληκτικά στον Νινιό».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.