Ισχυρή κρούση της Χριστίνας Σούζη για το τριήμερο του Πάσχα: «Με το που μπει το Μεγάλο Σάββατο θα έρθει ένα βαρομετρικό χαμηλό και θα μείνει μέχρι…»

1 Μαΐου, 2024


Η Χριστίνα Σούζη έρχεται να μας προειδοποιήσει για τον καιρό, που θα επικρατήσει στην χώρα μας τις μέρες του Πάσχα, επισημαίνοντας πως ένα βαρομετρικό χαμηλό θα μας επηρεάσει ιδιαίτερα στο διήμερο Μεγάλου Σαββάτου (4/5) και Κυριακής του Πάσχα (5/5).Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έμπειρη μετεωρολόγος στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) τα φαινόμενα δε θα λείψουν στα κεντρικά και τα βόρεια …

...ορεινά με κάποιες τοπικές βροχές, με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία μα ανεβαίνει στους 26 βαθμούς, κάτι που θα ισχύσει κυρίως στην Αττική, καθώς στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα είναι πιο ασθενείς.Η ανάλυση της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό όσο φτάνουμε στο ΠάσχαΤη...

Η Χριστίνα Σούζη έρχεται να μας προειδοποιήσει για τον καιρό, που θα επικρατήσει στην χώρα μας τις μέρες του Πάσχα, επισημαίνοντας πως ένα βαρομετρικό χαμηλό θα μας επηρεάσει ιδιαίτερα στο διήμερο Μεγάλου Σαββάτου (4/5) και Κυριακής του Πάσχα (5/5).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έμπειρη μετεωρολόγος στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) τα φαινόμενα δε θα λείψουν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά με κάποιες τοπικές βροχές, με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία μα ανεβαίνει στους 26 βαθμούς, κάτι που θα ισχύσει κυρίως στην Αττική, καθώς στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα είναι πιο ασθενείς.

Η ανάλυση της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό όσο φτάνουμε στο Πάσχα

Τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) το μεσημέρι και το απόγευμα οι μπόρες θα συνεχιστούν στη Μακεδονία και τη Θράκη, αν και οι άνεμοι θα αρχίσουν να πέφτουν, με τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5) επίσης να χαρακτηρίζεται από κάποιες μπόρες στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας μας, αν και στην υπόλοιπη θα υπάρχει ηλιοφάνεια.

Το Μεγάλο Σάββατο (4/5), ωστόσο, ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό θα μας επισκεφθεί, πρώτα από τα κεντρικά και τα βόρεια και ύστερα στην υπόλοιπη χώρα, με τους ανέμους να ανεβαίνουν ξανά και τη θερμοκρασία ελαφρώς να πέφτει. Την Κυριακή του Πάσχα (5/5) στα νότια και τα ανατολικά θα συνεχιστούν τα φαινόμενα και στην υπόλοιπη Ελλάδα περισσότερο θα υπάρξει συννεφιά, με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να αφήνει σήμα κινδύνου.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.