Survivor 2024 spoiler 01/05: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα – Έρχεται διπλή αποχώρηση; Αναβρασμός στην παραγωγή!

1 Μαΐου, 2024


Survivor 2024 spoiler 01/05: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με την αντίστροφη μέτηρση για το φινάλε να έχει ξεκινήσει.Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Athensmagazine.gr πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλει να αποχωρήσει. Δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορεί άλλο και ψυχολογικά και σωματικά. Γι’ αυτό και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν ώστε να βγει στον αγωνιστικό στίβο μάχης κα…

...ι να διεκδικήσει (ή και όχι) την παραμονή της στο Survivor. Εκτός όμως από την Ασημίνα Χατζηανδρέου ακόμα ένας παίκτης ζήτηση να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, διότι κάνει σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα. Εν ολίγης, ο τελευταιός να κλείσει την πόρτα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Τουρκογέωργο,...

Survivor 2024 spoiler 01/05: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με την αντίστροφη μέτηρση για το φινάλε να έχει ξεκινήσει.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Athensmagazine.gr πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλει να αποχωρήσει. Δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορεί άλλο και ψυχολογικά και σωματικά. Γι’ αυτό και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν ώστε να βγει στον αγωνιστικό στίβο μάχης και να διεκδικήσει (ή και όχι) την παραμονή της στο Survivor.

Εκτός όμως από την Ασημίνα Χατζηανδρέου ακόμα ένας παίκτης ζήτηση να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, διότι κάνει σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα. Εν ολίγης, ο τελευταιός να κλείσει την πόρτα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Τουρκογέωργο, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν 2 ημέρες. Τι θα γίνει τελικά;

Survivor 2024 spoiler 01/05: Θα έχουμε διπλή αποχώρηση βόμβα;

Τι θα συμβεί; Θα αποχωρήσουν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Θοδωρής Τουρκογέωργος; Σε πρώτη φάση όχι, αφού και η εντολή των γιατρών για την Ασημίνα είναι πως μπορεί να συνεχίσει, με δική της πάντα ευθύνη. Από την άλλη, η παραγωγή δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια εκτός προγράμματος διότι θα πάει κυριολεκτικά για πρόωρο φινάλε ο φετινός κύκλος.

Survivor 2024 spoiler 01/05: Έρχεται διπλή αποχώρηση; Αναβρασμός στην παραγωγή!

Σε πρώτη φάση λοιπόν αναμένεται να αποχωρήσει ένας εκ των δύο, με πιθανότερο τον Θοδωρή Τουρκογέωργο και δεν αποκλείεται σε 2 εβδομάδες (την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση) να φύγει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πάντως το μέλλον και των δύο παιδιών στο Survivor 2024 δεν θα είναι στον Άγιο Δομίνικο για πολύ. Πολύ σύντομα αναμένεται να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για τα πάτρια εδάφη. Κι αν αυτό για τον Θοδωρή Τουρκογέωργο ήταν αναμενόμενο, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου αποτελεί τεράστια έκπληξη.

Survivor 2024 spoiler 01/05: Έρχεται διπλή αποχώρηση; Αναβρασμός στην παραγωγή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr διότι ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Survivor και αρκετά spoilers σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει και οι εκπλήξεις είναι πολλές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.