Σάκης Τανιμανίδης: Ο καuτός χορός με τη Μπόμπα στο πάρτι γενεθλίων του – Εκείνος στην καρέκλα και εκείνη καθισμένη πάνω του (Βίντεο)

1 Μαΐου, 2024


Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του σε εξωτερικό χώρο του νέου και πλήρως ανακαινισμένου σπιτιού του (δείτε εδώ τις ευχές της Χριστίνας Μπόμπα).Ο αγαπημένος παρουσιαστής – επιχειρηματίας έκλεισε τα 43 του χρόνια με τις ευχές στα social media για τα γενέθλιά του να τον πλημμυρίζουν με χαρά! Όσα για το πάρ…

...τι γενεθλίων του Σάκη, τα highlights δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.Η Χριστίνα Μπόμπα φρόντισε κάθε λεπτομέρεια για τα γενέθλια του αγαπημένου της, καθώς εκείνη ήταν που του έβγαλε την τεράστια, διώροφη τούρτα που έσβησε. Στη συνέχεια, ακολούθησε ξέφρενος...

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του σε εξωτερικό χώρο του νέου και πλήρως ανακαινισμένου σπιτιού του (δείτε εδώ τις ευχές της Χριστίνας Μπόμπα).

Ο αγαπημένος παρουσιαστής – επιχειρηματίας έκλεισε τα 43 του χρόνια με τις ευχές στα social media για τα γενέθλιά του να τον πλημμυρίζουν με χαρά! Όσα για το πάρτι γενεθλίων του Σάκη, τα highlights δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα φρόντισε κάθε λεπτομέρεια για τα γενέθλια του αγαπημένου της, καθώς εκείνη ήταν που του έβγαλε την τεράστια, διώροφη τούρτα που έσβησε. Στη συνέχεια, ακολούθησε ξέφρενος χορός με το ζευγάρι να απολαμβάνει ο ένας τον άλλον σε τρυφερά τετ – α – τετ!

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Σάκη Τανιμανίδη

Στα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη έδωσαν το παρών φίλοι του και από τον χώρο της showbiz, όπως επίσης παρατηρήθηκε να στέκει διακριτικά στο πλευρό του και η μητέρα του. Η διάθεση του γνωστού παρουσιαστή – επιχειρηματία ήταν ανεβασμένη μιας και έχει δίπλα του, όλους όσους αγαπάει. Όσο για τις δίδυμες κόρες του, φαίνεται πως ο Σάκης και η Χριστίνα επέλεξαν να μην βρεθούν στο πάρτι, για να έχουν τον χρόνο να περιποιηθούν τους καλεσμένους τους.

Σάκης Τανιμανίδης - Τούρτα

Σάκης Τανιμανίδης - Γενέθλια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.