Βάσω Λασκαράκη & Λευτέρης Σουλτάτος: Το γλέντι τους έμοιαζε με δεύτερο γάμο – Το φόρεμα “νυφικό”, η τούρτα και ο χορός μέχρι το πρωί στο πάρτι επετείου

1 Μαΐου, 2024


Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο γάμου τους. Βρέθηκαν, λοιπόν, στην Κρήτη, όπου πραγματοποιήθηκε και το μυστήριο τότε, και διοργάνωσαν ένα τεράστιο πάρτι με συγγενείς και φίλους για να διασκεδάσουν και να θυμηθούν όλοι μαζί την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.Στα social media ακολούθησε καταιγισμός από αναρτήσεις, πολλές από τ…

...ις οποίες αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός. Ήταν σαν να παντρεύτηκαν ξανά, αφού δεν έλειπε ο εντυπωσιακός στολισμός σε αίθουσα δεξιώσεων, με μπαλόνια παντού, ενώ highlight της βραδιάς ήταν και η τούρτα που έκοψαν, που αποτελούσε έκπληξη για εκείνη...

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο γάμου τους. Βρέθηκαν, λοιπόν, στην Κρήτη, όπου πραγματοποιήθηκε και το μυστήριο τότε, και διοργάνωσαν ένα τεράστιο πάρτι με συγγενείς και φίλους για να διασκεδάσουν και να θυμηθούν όλοι μαζί την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Στα social media ακολούθησε καταιγισμός από αναρτήσεις, πολλές από τις οποίες αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός. Ήταν σαν να παντρεύτηκαν ξανά, αφού δεν έλειπε ο εντυπωσιακός στολισμός σε αίθουσα δεξιώσεων, με μπαλόνια παντού, ενώ highlight της βραδιάς ήταν και η τούρτα που έκοψαν, που αποτελούσε έκπληξη για εκείνη από τον καλό της.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Σουλτάτος – Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του που απέκτησε από την πρώτη του σύζυγο

Το φαντασμαγορικό πάρτι για την πέμπτη επέτειο γάμο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Φόρεσαν τα καλά τους και, μάλιστα, εκείνη είχε επιλέξει ένα φόρεμα που έμοιαζε με νυφικό, με πολλές δαντελένιες λεπτομέρειες. Είχαν φέρει και τραγουδιστή για να “ζωντανέψουν” το πάρτι και τα “έσπασαν” μέχρι αργά. Το απόλαυσαν όσο δεν πάει.

Δείτε επίσης: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα…» – Πρωτοφανής αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη

Πάρτι επετείου Σουλτάτος Λασκαράκη

Οι τρυφερές αφιερώσεις τους για τη μεγάλη μέρα

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο σεφ έκανε μία ανάρτηση για την επέτειο του γάμου τους, μαζί με μία κοινή τους αδημοσίευτη φωτογραφία από την μεγάλη ημέρα. «29/4! Σαν σήμερα! 5 χρόνια γάμου. Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί, Βάσω Λασκαράκη. Για όλους εσάς τους φίλους μας: Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο. 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Η Βάσω Λασκαράκη φυσικά δεν άφησε αναπάντητες τις εκδηλώσεις αγάπης από τον σύζυγό της και λίγη ώρα πριν έκανε τη δική της ανάρτηση, γράφοντας: «Dance me to the end of love… Χρόνια μας πολλά αγάπη μου. Στα επόμενα 5-15-25-35-105». Μέσα σε λίγα λεπτά έπεσαν πάνω από 10.000 likes.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.