Είδε ότι ο Μικρούτσικος δεν έχει λεφτά, τον βοήθησε αμέσως: Ψυχάρα η Καινούργιου, του έδωσε τα χρήματα που χρειάστηκε

1 Μαΐου, 2024


Ο Βαγγέλης Περρής αρχικά, ανέφερε: «είναι μία τοποθέτηση που ταιριάζει πολύ στη Σταματίνα αλλά είναι μονομερής, δηλαδή παίρνουμε μόνο το κομμάτι του Ανδρέα Μικρούτσικου που μπορούμε να του προσάψουμε και σωστά και λάθος» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί του.«Δεν είναι έτσι Βαγγέλη, διαφωνώ μαζί σου και διαφώνησα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το ότι ο Ανδρέας είχε το θάρρος να βγαίνει στην ίδι…

...�με να του προσάψουμε και σωστά και λάθος» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί του.«Δεν είναι έτσι Βαγγέλη, διαφωνώ μαζί σου και διαφώνησα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το ότι ο Ανδρέας είχε το θάρρος να βγαίνει στην ίδια εκπομπή που συμμετείχε και να λέει ότι τον φιμώνουν...

Την τοποθέτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, συζητήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Ο Βαγγέλης Περρής αρχικά, ανέφερε: «είναι μία τοποθέτηση που ταιριάζει πολύ στη Σταματίνα αλλά είναι μονομερής, δηλαδή παίρνουμε μόνο το κομμάτι του Ανδρέα Μικρούτσικου που μπορούμε να του προσάψουμε και σωστά και λάθος» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί του.

«Δεν είναι έτσι Βαγγέλη, διαφωνώ μαζί σου και διαφώνησα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το ότι ο Ανδρέας είχε το θάρρος να βγαίνει στην ίδια εκπομπή που συμμετείχε και να λέει ότι τον φιμώνουν και δεν τον σέβονται, δεν του δίνει το άλλοθι όταν αποχωρεί από την εκπομπή να βγαίνει και να λέει για την κυρία Καινούργιου ότι είναι μνημείο αυτοαναφορικότητας και ότι δεν ήξερε δύο χρόνια πού πήγαινε. Δύο χρόνια μετά δεν κατάλαβε;

Όντως κάποια στιγμή κατάλαβε κι αρχίζεις εσωτερικά να βγαίνεις και να αφήνεις αιχμές; Δεν είναι ωραίο. Αν δεν αντέχεις, τα βάζεις κάτω και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Κι όταν φύγεις, σέβεσαι τον σταθμό που σου έδωσε λεφτά κι έναν παρουσιαστή που από ό,τι μαθαίνω ότι του έχει σταθεί οικονομικά. Έτσι μου είπαν εμένα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι έχει πληροφορίες ότι η Κατερίνα Καινούργιου τον βοήθησε οικονομικά.

Δείτε το video

Μίλησε με σκληρά λόγια για τον καβγά Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Φύγε εσύ αν το έχεις μετανιώσει»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του «Happy Day» εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής στον Κώστα Τσουρό.

Τα όσα αναφέρθηκαν:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας τόσο έμπειρος παρουσιαστής και τηλεορασάνθρωπος, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλιά του. Τι εννοώ, είναι άλλη η κριτική που κάνουμε τετ-α-τετ και άλλος ο σχολιασμός που κάνεις στα πλαίσια μιας συνέντευξης που ξέρεις ότι θα αναπαραχθεί και κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ανθρώπου που σχολιάζεις, εν προκειμένω της Κατερίνας Καινούργιου».

Καινούργιου Μικρούτσικος

Και συνέχισε λέγοντας: «Για μένα, το ότι ο Ανδρέας πιεζόταν, δεν έβρισκε το χώρο και τον χρόνο να πει αυτό που ήθελε, τον έβλεπα πολλές φορές από το καμαρίνι να νιώθει ότι τον διακόπτουν και δεν προλαβαίνει να πει αυτό που ήθελε, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος. Παίρνεις την τσάντα σου και λες, “παιδιά εγώ εδώ δεν είμαι χαρούμενος”… Είπε ότι πολλές φορές πιεζόταν».

Και σε άλλο σημείο τόνισε η Σταματίνα: «Τιμάς τη συνεργασία και τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκες ακόμα και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις και πέντε ταμπελίτσες που του έχεις προσάψει, δικαίως ή αδίκως…Εμένα, αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ, δεν είναι το να πεις “ο καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας”, πες αυτό οκ. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε το ότι μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα που γίνονται εκτός πλατό… Δε νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει. Ας το έλεγε σε μια κλειστή συζήτηση. Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το είναι με την Κατερίνα τόσο καιρό, είναι μια επιλογή που την έκανε. Aν την έχεις μετανιώσει, πάρε το καπελάκι σου και φύγε ή κάνε υπομονή και φύγε στο τέλος της σεζόν, το να βγεις να δώσεις μια τέτοια συνέντευξη… Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί σε ένα πάνελ στον ρόλο σχολιαστή…Είναι ένας άνθρωπος που δε μπορούσε να λειτουργήσει στον δεύτερο ρόλο. Δεν εννοώ ότι είναι δεύτερος, εννοώ ότι δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, ο παρουσιαστής».

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.