Δυσάρεστα νέα για την υγεία της Ελένης Χατζίδου: «Δυστυχώς…»

1 Μαΐου, 2024


Η Ελένη Χατζίδου έλειπε από το πλατό την Δευτέρα 29 Απριλίου, όπως και την Τρίτη 30/4 γι’ αυτό και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να δώσει μερικές εξηγήσεις στον αέρα του Breakfast at Star σχετικά με την κατάσταση της υγείας της και τον λόγο της απουσίας της.«Με βλέπετε μόνο μου. Να στείλουμε τα περαστικά, την αγάπη μου – μας, τα φιλιά μας και όλες τις ευχές μας στην Ελένη, την παρουσιάστρια της εκπομπή…

...ς, στη γυναίκα μου, γιατί και σήμερα αναρρώνει. Είναι με το Μελιτάκι σπίτι, μας βλέπουν αυτή τη στιγμή, οπότε τους στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Μου λείπουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!», είπε χαρακτηριστικά.Δείτε επίσης: Το δώρο «έκπληξη» του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της γυναίκας...

Η Ελένη Χατζίδου έλειπε από το πλατό την Δευτέρα 29 Απριλίου, όπως και την Τρίτη 30/4 γι’ αυτό και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να δώσει μερικές εξηγήσεις στον αέρα του Breakfast at Star σχετικά με την κατάσταση της υγείας της και τον λόγο της απουσίας της.

«Με βλέπετε μόνο μου. Να στείλουμε τα περαστικά, την αγάπη μου – μας, τα φιλιά μας και όλες τις ευχές μας στην Ελένη, την παρουσιάστρια της εκπομπής, στη γυναίκα μου, γιατί και σήμερα αναρρώνει. Είναι με το Μελιτάκι σπίτι, μας βλέπουν αυτή τη στιγμή, οπότε τους στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Μου λείπουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το δώρο «έκπληξη» του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της γυναίκας – Τον φίλησε στο στόμα η Ελένη Χατζίδου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.