Καληφώνη: «Δεν είναι κέρατο αν πας με άλλον ενώ δεν τα έχετε και απλώς “παίζει” κάτι, πιστεύω στο “για όσο”» (video)

1 Μαΐου, 2024


Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Raw House» απάντησε στο ερώτημα για το αν πρέπει να γυρίσεις σε πρώην.Παράλληλα μίλησε για το «για πάντα» σχολιάζοντας πως πιστεύει στο «για όσο πάει».Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους πρώην συντρόφους ανέφερε πως αν έχει προδοθεί η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρνάς. Εξομολογήθηκε πως η ίδια το έχει κάνει στο παρελθόν, να την προδώσε…

...ιστοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρνάς. Εξομολογήθηκε πως η ίδια το έχει κάνει στο παρελθόν, να την προδώσει ο σύντροφός της και να μείνει στην σχέση και τελικά δεν πήγε καλά. «Για ποιον λόγο να γυρνάς σε πρώην;», τόνισε.«Εγώ δεν πιστεύω στο “για πάντα”, πιστεύω στο “για...

Όσον αφορά τους πρώην συντρόφους ανέφερε πως αν έχει προδοθεί η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρνάς.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Raw House» απάντησε στο ερώτημα για το αν πρέπει να γυρίσεις σε πρώην.

Παράλληλα μίλησε για το «για πάντα» σχολιάζοντας πως πιστεύει στο «για όσο πάει».

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους πρώην συντρόφους ανέφερε πως αν έχει προδοθεί η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρνάς. Εξομολογήθηκε πως η ίδια το έχει κάνει στο παρελθόν, να την προδώσει ο σύντροφός της και να μείνει στην σχέση και τελικά δεν πήγε καλά. «Για ποιον λόγο να γυρνάς σε πρώην;», τόνισε.

«Εγώ δεν πιστεύω στο “για πάντα”, πιστεύω στο “για όσο”», συμπλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει το «για πάντα».

Παράλληλα τόνισε πως: «Με τον σύντροφο που είμαι τώρα μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα βαρεθώ ποτέ. Και είμαι κι άνθρωπος που βαριέται εύκολα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.