Survivor 2024: «Στεγνό πέσιμο» στη Δαλάκα – «Θέλεις να τον νιώθεις πάνω σου; Τη μυρωδιά του…»

1 Μαΐου, 2024


Survivor 2024: Νέο φλερτ βλέπουν στον Άγιο Δομίνικο…Ο παρουσιαστής, όμως, το πρώτο που έκανε ήταν να παρατηρήσει την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία φορούσε ένα αντρικό μπλουζάκι, το οποίο ανήκει στον Γιώργο Γκιουλέκα.Αμέσως της είπε:«Θέλεις να τον νιώθεις πάνω σου;», με εκείνη να χαμογελάει αμήχανα και να εξηγεί πως της την είχε δώσει πιο παλιά, κάποια στιγμή που δεν είχε άλλα στεγνά ρούχα να βάλει δικά…

...�ια στιγμή που δεν είχε άλλα στεγνά ρούχα να βάλει δικά της και μιας που έβρεχε συνέχεια αυτές τις μέρες και είχε ξεμείνει, την χρησιμοποίησε ξανά. Μάλιστα, τόνισε πως δεν του την είχε επιστρέψει ποτέ.Δεν είναι αντιληπτό εάν οι δύο παίκτες τα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους,...

Survivor 2024: Νέο φλερτ βλέπουν στον Άγιο Δομίνικο…

Αμηχανία στο Survivor με την ερώτηση του Λιανού στη Δαλάκα

Ο παρουσιαστής, όμως, το πρώτο που έκανε ήταν να παρατηρήσει την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία φορούσε ένα αντρικό μπλουζάκι, το οποίο ανήκει στον Γιώργο Γκιουλέκα.

Αμέσως της είπε:

«Θέλεις να τον νιώθεις πάνω σου;», με εκείνη να χαμογελάει αμήχανα και να εξηγεί πως της την είχε δώσει πιο παλιά, κάποια στιγμή που δεν είχε άλλα στεγνά ρούχα να βάλει δικά της και μιας που έβρεχε συνέχεια αυτές τις μέρες και είχε ξεμείνει, την χρησιμοποίησε ξανά. Μάλιστα, τόνισε πως δεν του την είχε επιστρέψει ποτέ.

Δεν είναι αντιληπτό εάν οι δύο παίκτες τα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους, καθώς στους αγώνες είναι σίγουρα ένα δυνατό ζευγάρι στα flag race, όμως έξω από το παιχνίδι έχουν διαπληκτιστεί αρκετές φορές, κυρίως λόγω της επικοινωνίας του με τον Τζέιμς Καφετζή που ήταν στην αντίπαλη ομάδα. Ίσως τώρα που έφυγε να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και να έχουν βρει τις ισορροπίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.