Το τσιφτετέλι των 5 εκατ. προβολών: Κατακτά το Youtube και «κολάζει» άπαντες

1 Μαΐου, 2024


Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι και καλλονή. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssTe…

...ext="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Κάτι ανάλογο συνέβη όταν η πρώην παίκτρια του Survivor Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου...

Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι και καλλονή.

Κάτι ανάλογο συνέβη όταν η πρώην παίκτρια του Survivor Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και σηκώθηκε να χορέψει.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Χρυσούλα Στεφανάκη και ερμήνευε το κομμάτι “ναύτης βγήκε στη στεριά”, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια “μοίραζε εγκεφαλικά” σε όλο το στούντιο με τον αισθησιακό χορό της. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια καuτή παρουσία αναστατώνει το συγκεκριμένο πλατό με το χορό της, δείτε εδώ τι συνέβη όταν στην πίστα ανέβηκε διάσημη τραγουδίστρια.

Η Λάουρα Νάργες όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε και ο χορός της έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη όλων των αντρών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.