Survivor 2024 spoiler 30/04: Δεν άντεξε! Ζήτησε να βγει υποψήφιος για να αποχωρήσει!

30 Απριλίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 30/04: Ποιος είναι ο παίκτης του Survivor 2024 που ζήτησε να βγει υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.Σαν τα κοτόπουλα πέφτουν κάτω ένας ένας οι παίκτες του Survivor 2024. Μπορεί να είναι το πιο αδιάφορο αλλά ταυτόχρονα είναι και το πιο δύσκολο Survivor από την αρχή του ριάλιτι. Τουλάχιστον στην ελληνική έκδοση. Κι αυτό διότι οι παίκτες αγωνίζοντα…

...ι συνέχεια. Αρχικά για ασυλίες και έπαθλα και στη συνέχεια για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Αυτό σε συνδυασμό με τις συνθήκες διαβίωσης στο Survivor κάνει τους παίκτες να θέλουν να αποχωρήσουν. Γι΄αυτό και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι πιο πολλές απο ποτέ. Το τελευταίο...

Survivor 2024 spoiler 30/04: Ποιος είναι ο παίκτης του Survivor 2024 που ζήτησε να βγει υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.

Σαν τα κοτόπουλα πέφτουν κάτω ένας ένας οι παίκτες του Survivor 2024. Μπορεί να είναι το πιο αδιάφορο αλλά ταυτόχρονα είναι και το πιο δύσκολο Survivor από την αρχή του ριάλιτι. Τουλάχιστον στην ελληνική έκδοση. Κι αυτό διότι οι παίκτες αγωνίζονται συνέχεια. Αρχικά για ασυλίες και έπαθλα και στη συνέχεια για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Αυτό σε συνδυασμό με τις συνθήκες διαβίωσης στο Survivor κάνει τους παίκτες να θέλουν να αποχωρήσουν. Γι΄αυτό και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι πιο πολλές απο ποτέ.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει να αποχωρούν με την θέλησή τους οι Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Σάββας Γκέντσογλου αλλά και ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος στην ουσία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στις μάχες παραμονής της τελευταίας εβδομάδας και φαίνεται πως η αποχώρηση και της τωρινής εβδομάδας θα είναι κάτι ανάλογο.

Survivor 2024 spoiler 30/04: Δεν άντεξε! Ζήτησε να βγει υποψήφιος για να αποχωρήσει!

Survivor 2024 spoiler 30/04: Ποιος παίκτης ζήτησε να ψηφιστεί για να αποχωρήσει από το Survivor

Ακόμα ένα παίκτης λοιπόν έρχεται να προστεθεί στη φετινή του Survivor 2024 που ζητάει να αποχωρήσει, έστω και αγωνιστικά. Θα μας πείτε πως έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος παίκτης θα ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας του και θα έβγαινε υποψήφιος αλλά σημάσια έχει ότι το ζήτησε ο ίδιος γιατί θέλει να περάσει το πρώτο Πάσχα του γιου του μαζί με την οικογένειά του.

Φυσικά και αναφερόμαστε στον Θοδωρή Τουρκογέωργος, ο οποίος χτες αναδείχθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Ο Θοδωρής, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, έγινε πατέρας και αυτό τον έχει κάνει να λυγίσει. Του λείπει το παιδί του και η γυναίκα του και είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει και να περάσει τις γιορτινές μέρες μαζί τους. Γι’ αυτό φέρεται να έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες του να σεβαστούν την επιλογή του.

Survivor 2024 spoiler 30/04: Δεν άντεξε! Ζήτησε να βγει υποψήφιος για να αποχωρήσει!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.