Κώστα Αρζόγλου: Γυρνάει την πλάτη στον σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό – «Η Κατερίνα Διδασκάλου μου περιέγραψε το περιστατικό»

26 Απριλίου, 2024


Ο Κώστας Αρζογλου στήριζε μέχρι προσφάτως τον γνωστό σκηνοθέτη που κατηγορείται για τον βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου. Ωστόσο, με ανάρτηση του αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κατερίνα Διδασκάλου και του περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό που δεν ήταν το μόνο, γεγονός που τον έκανε να γυρίσει την πλάτη του στον κατηγορούμενο και πλέον έχοντας μάθει τα όσα έχουν συμβεί να υποστηρίζει…

... την ηθοποιό - δείτε την κατάθεση της στην δίκη.«Πριν αρκετούς μήνες είχα δηλώσει ότι ο Κώστας Κωστόπουλος ως βοηθός του σκηνοθέτη Κουτσομύτη με βοήθησε στα “βαμμένα κόκκινα μαλλιά” και στην “εκτέλεση” του Ίωνα Δραγούμη, σειρές που γυρίστηκαν σε πολλές περιοχές και πάμπολλες...

Ο Κώστας Αρζογλου στήριζε μέχρι προσφάτως τον γνωστό σκηνοθέτη που κατηγορείται για τον βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου. Ωστόσο, με ανάρτηση του αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κατερίνα Διδασκάλου και του περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό που δεν ήταν το μόνο, γεγονός που τον έκανε να γυρίσει την πλάτη του στον κατηγορούμενο και πλέον έχοντας μάθει τα όσα έχουν συμβεί να υποστηρίζει την ηθοποιό – δείτε την κατάθεση της στην δίκη.

«Πριν αρκετούς μήνες είχα δηλώσει ότι ο Κώστας Κωστόπουλος ως βοηθός του σκηνοθέτη Κουτσομύτη με βοήθησε στα “βαμμένα κόκκινα μαλλιά” και στην “εκτέλεση” του Ίωνα Δραγούμη, σειρές που γυρίστηκαν σε πολλές περιοχές και πάμπολλες χώρες.

Η εικόνα όμως γι’ αυτόν που είχε κατηγορηθεί από την κυρία Αθανασοπούλου, ηθοποιό που δεν γνώριζα καν, άλλαξε εντελώς από τη μαρτυρία της κυρίας Κατερίνας Διδασκάλου και την επικοινωνία μας. Θλίβομαι βαθειά για τον έως τότε φίλο Κωστόπουλο, λυπάμαι πολύ για την κυρία Αθανασοπούλου, αλλά παράλληλα οικτίρω τον εαυτό μου που έπεσα σε τέτοιο λάθος. Είμαι πάντα με το μέρος των θυμάτων εκβιασμών», γράφει στην ανάρτηση του.

Δείτε επίσης: «Θα δικαιωθούμε» – Οι δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου έξω από το δικαστήριο συνοδεία του πατέρα της για τη δίκη με γνωστό σκηνοθέτη

Η δήλωση του Κώστα Αρζόγλου για την υπόθεση

Μετά την ανάρτηση του μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, όπου αποκάλυψε την επικοινωνία του με την Κατερίνα Διδασκάλου: «Εγώ είχα υπογράψει κιόλας μια εικόνα που είχα για τον σκηνοθέτη αυτόν. Είχα την εικόνα ενός βοηθού πάρα πολύ καλού, κάναμε πολλές συνεργασίες μαζί, έχουμε περάσει μαζί χρόνια. Αυτή την εικόνα υποστήριξα, όμως νόμιζα ότι η κυρία Διδασκάλου είναι εκ μέρους των μαρτύρων που ουσιαστικά ως μάρτυρας κατηγορίας. Πήρα την κυρία Διδασκάλου και μου περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό. Μετά επικοινώνησα με την κυρία Αθανασοπούλου, μου είπε κι άλλα πράγματα που θα εμφανιστούν στη δίκη και μου άλλαξαν οπτική γωνία», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.