Δημήτρης Κόκοτας: Χαμόγελα για τον τραγουδιστή – Τα τελευταία νέα της υγείας του

24 Απριλίου, 2024


Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή μετά την ανακοπή που υπέστηΣυνεχίζονται τα καλά νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τραγουδιστής παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.Ο Δημήτρης Κόκοτας φαίνεται να αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα και να ανακτά κάποιες από τις αισθήσεις του, ενώ μπορεί να αναπνεύσει μόνος του.Ωστόσο παραμένει σε μ…

ει σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς του «Γεννηματάς» να αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του.Παράλληλα οι γιατροί όσο περισσότερο θα ανταποκρίνεται τόσο θα προχωρούν σε άλλες εξετάσεις για την πλήρη καταγραφή της εικόνας της υγείας του.Το διαβάσαμε εδώ

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή μετά την ανακοπή που υπέστη

Συνεχίζονται τα καλά νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τραγουδιστής παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Ο Δημήτρης Κόκοτας φαίνεται να αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα και να ανακτά κάποιες από τις αισθήσεις του, ενώ μπορεί να αναπνεύσει μόνος του.

Ωστόσο παραμένει σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς του «Γεννηματάς» να αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του.

Παράλληλα οι γιατροί όσο περισσότερο θα ανταποκρίνεται τόσο θα προχωρούν σε άλλες εξετάσεις για την πλήρη καταγραφή της εικόνας της υγείας του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.