Υποχωρεί από το μεσημέρι η πνιγηρή αφρικανική σκόνη – Πέφτει λίγο η θερμοκρασία

24 Απριλίου, 2024


Ευτυχώς, αρχίζει να υποχωρεί η αφρικανική σκόνη από την Τετάρτη, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για τον καιρό. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, που σήμερα σκέπασε τη χώρα, θα αρχίσει να μειώνεται σταδιακά από το μεσημέρι της Τετάρτης και θα περιοριστεί στα ανατολικά.    Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, κατά διαστήμα…

...�πειρωτικά νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου τις νυχτερινές.   Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από...

Ευτυχώς, αρχίζει να υποχωρεί η αφρικανική σκόνη από την Τετάρτη, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για τον καιρό.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, που σήμερα σκέπασε τη χώρα, θα αρχίσει να μειώνεται σταδιακά από το μεσημέρι της Τετάρτης και θα περιοριστεί στα ανατολικά.

 

 

  • Πιο αναλυτικά, για αύριο προβλέπονται στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου τις νυχτερινές.

 

 

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

 

Στην ανατολική νησιωτική χώρα θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί 7 με 8, όμως γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια 6, τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα δυτικά.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.