Μισθός 2.700€ το μήνα με μία μόνο προυπόθεση: Σουβλατζίδικο ψάχνει τυλιχτή, αλλά δεν βρίσκει προσωπικό πουθενά

23 Απριλίου, 2024


Σουβλατζίδικο στο Αγκίστρι αναζητά προσωπικό, με μισθό 2.700 ευρώ, ενώ παρέχει διαμονή, διατροφή και πλήρη ασφάλιση, για τη θερινή σεζόν. Στη Μύκονο το ρεκόρ με 3.600!!Σύμφωνα με το xe.gr, επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγκίστρι να αναζητά ψήστες & τυλιχτές, με μισθό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.700 ευρώ, ενώ παρέχεται, επίσης, διαμονή, διατροφή και πλήρης ασφάλιση.“ΤΥΛΙΧΤΕΣ -…

... επίσης, διαμονή, διατροφή και πλήρης ασφάλιση.Αναλυτικά η αγγελία του σουβλατζίδικου“ΤΥΛΙΧΤΕΣ -ριες ζητούνται από σουβλατζίδικο στο κέντρο της Σκάλας στο Αγκίστρι για την νέα σεζόν 2024Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Πολύ καλές αποδοχές, διαμονή εντός του οικήματος ή πολύ...

Σουβλατζίδικο στο Αγκίστρι αναζητά προσωπικό, με μισθό 2.700 ευρώ, ενώ παρέχει διαμονή, διατροφή και πλήρη ασφάλιση, για τη θερινή σεζόν. Στη Μύκονο το ρεκόρ με 3.600!!

Η προϋπόθεση που ορίζει το σουβλατζίδικο για το προσωπικό

Σύμφωνα με το xe.gr, επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγκίστρι να αναζητά ψήστες & τυλιχτές, με μισθό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.700 ευρώ, ενώ παρέχεται, επίσης, διαμονή, διατροφή και πλήρης ασφάλιση.

Αναλυτικά η αγγελία του σουβλατζίδικου

ΤΥΛΙΧΤΕΣ -ριες ζητούνται από σουβλατζίδικο στο κέντρο της Σκάλας στο Αγκίστρι για την νέα σεζόν 2024

Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Πολύ καλές αποδοχές, διαμονή εντός του οικήματος ή πολύ κοντά σε αυτό, διατροφή και πλήρης ασφάλιση, αμοιβή 2.700€, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 1 μήνες.

Δείτε την αγγελία:

Σουβλατζίδικο ψάχνει τυλιχτή με μισθό 2.700

Δεν είναι η πρώτη φορά: Η Μύκονος το ρεκόρ με 3.600

Πέρυσι τέτοια εποχή η αγγελία της Μυκόνου έκανε το γύρω του διαδικτύου. Το καλοκαίρι πλησιάζει και πλήθος τουριστών αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να κατακλύσει τα ελληνικά νησιά.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τουριστική περίοδο και ζητούν υπαλλήλους για να στελεχώσουν τα καταστήματα τους. Μάλιστα οι θέσεις εργασίας που έχουν ανοίξει, σε κάποιες περιπτώσεις προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές, όπως αυτή σε σουβλατζίδικο στη Μύκονο.

Σύμφωνα λοιπόν με μια αγγελία, ένα σουβλατζίδικο ζητά τυλιχτή με ελάχιστη εμπειρία 24 μηνών και αμοιβή 3.600 ευρώ (10 ευρώ την ώρα). Μάλιστα αναφέρεται πως η αμοιβή είναι συζητήσιμη, που σημαίνει πως αφήνει «παράθυρο» και για μεγαλύτερες απολαβές.

Δείτε την αγγελία

Μύκονος αγγελία


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.