«Ανακάλυψα ότι το παιδί δεν είναι δικό μου» – Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει κρυφά test DNA

21 Απριλίου, 2024


Ένας άνδρας περιγράφει πώς ανακάλυψε ότι το παιδί που θεωρούσε δικό του, ήταν τελικά άλλου άνδρα. O Lee τονίζει ότι εξαπατήθηκε, θεωρώντας ότι το παιδί που μεγάλωνε ήταν δικό του. Θυμάται χαρακτηριστικά ότι «η ζωή του άλλαξε» όταν γεννήθηκε η κόρη του, Charlotte, το 2018.«Είχα σκοπό να χωρίσω απ’ την Μάρθα, τη σύζυγό μου, όταν εκείνη μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί», λέει ο 39χρονος από την Αγγ…

...λία.“Ήθελα να χωρίσουμε, αλλά μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της”«Ο γάμος μας, δεν πήγαινε καλά και αποφάσισα να χωρίσω την ημέρα που η γυναίκα μου, μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος! Έτσι, έκανα πίσω και αποφάσισα να μείνω στο γάμο για χάρη του παιδιού μας. Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε...

Ένας άνδρας περιγράφει πώς ανακάλυψε ότι το παιδί που θεωρούσε δικό του, ήταν τελικά άλλου άνδρα. O Lee τονίζει ότι εξαπατήθηκε, θεωρώντας ότι το παιδί που μεγάλωνε ήταν δικό του. Θυμάται χαρακτηριστικά ότι «η ζωή του άλλαξε» όταν γεννήθηκε η κόρη του, Charlotte, το 2018.

«Είχα σκοπό να χωρίσω απ’ την Μάρθα, τη σύζυγό μου, όταν εκείνη μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί», λέει ο 39χρονος από την Αγγλία.

“Ήθελα να χωρίσουμε, αλλά μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της”

«Ο γάμος μας, δεν πήγαινε καλά και αποφάσισα να χωρίσω την ημέρα που η γυναίκα μου, μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος! Έτσι, έκανα πίσω και αποφάσισα να μείνω στο γάμο για χάρη του παιδιού μας. Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, πλέον το παιδί είχε τ’ όνομά μου». Ο Lee είχε αγαπήσει τον ρόλο του πατέρα και το γεγονός ότι η μητέρα του απέκτησε ένα εγγόνι. «Με φώναζε ‘μπαμπά’, ένιωθα πολύ περήφανος», τονίζει. «Όταν άρχισε να μπουσουλάει, μού έκλεψε την καρδιά». Όμως όσο μεγάλωνε, ο Lee γινόταν καχύποπτος.

«Στην αρχή, ήταν ιδέα μου, δεν έδινα σημασία», αποκαλύπτει.

«Μετά την παρατηρούσα προσεκτικά και έβλεπα ότι δεν μου μοιάζει καθόλου.»

«Όταν έγινε αυτό, ήμασταν σε lockdown και έτσι δεν γινόταν να βγεις απ’ το σπίτι. Παρήγγειλα ένα DNA τεστ στο σπίτι, παίρνοντας δείγμα από τη Charlotte στον ύπνο της. Έβλεπα ότι δεν μου μοιάζει…» συνεχίζει ο 39χρονος.

«Περίμενα 10 ημέρες. Πραγματική κόλαση», περιγράφει.

«Όσο και αν αγαπούσα τη Charlotte, το ένστικτό μου, μού έλεγε ‘δεν είναι δικό σου παιδί’. Τα αποτελέσματα έδειχναν μηδέν πιθανότητες να είναι η Charlotte δικό μου παιδί. «Η καρδιά μου έσπασε», εξομολογείται. «Τηλεφώνησα στην γυναίκα μου και της ζήτησα να έρθει αμέσως στο σπίτι. Ακολούθησε ένας καβγάς και ένα επίσημο τεστ DNA. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η κόρη που είχα αγαπήσει σαν να ήταν δική μου, δεν ήταν δική μου», αναφέρει ο Lee.

To κορίτσι που είχα αγαπήσει σαν δικό μου, ήταν κάποιου άλλου

«Το να το πω στην μητέρα μου, που τη λάτρευε, ήταν πολύ επώδυνο. Το νέο επηρέασε όλη την οικογένεια. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει κάτι τέτοιο».

Όπως προέκυψε, η Charlotte ήταν το αποτέλεσμα ενός one night stand και, πλέον ο Lee δεν την βλέπει, γεγονός που εξακολουθεί να τον πονάει. «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και προσπάθησα να το αποδεχτώ, κάτι που δεν είναι εύκολο», εξηγεί, προσθέτοντας ότι πλέον έχει πάρει διαζύγιο.

«Λες και πρωταγωνιστώ σε δραματική σειρά» προσθέτει.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.