Survivor 2024: Έφτασε μέχρι τον Παναμά για να συναντήσει τον πατέρα του – Η συγκινητική ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή

20 Απριλίου, 2024


Survivor 2024: Δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά στον Παναμά προκειμένου να δει τον πατέρα του, ο Τζέιμς Καφετζής.Ο πρώην παίκτης του Survivor στη χθεσινή μονομαχία παράτησε το τελευταίο ματσάρισμα στη μέση δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στον αντίπαλο καθώς ήθελε να αποχωρήσει.Ο λόγος που τον έκανε να σκεφτεί και τελικά να φύγει ουσιαστικά οικειοθελώς από το παιχνίδι ήταν η πρόσφατη περιπέτεια του πατέ…

...ρα του. Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό και πέρασε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ σώθηκε από θαύμα.Αυτό το έμαθε ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς τον ενημέρωσε η παραγωγή και από εκείνη την ώρα είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει...

Survivor 2024: Δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά στον Παναμά προκειμένου να δει τον πατέρα του, ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο πρώην παίκτης του Survivor στη χθεσινή μονομαχία παράτησε το τελευταίο ματσάρισμα στη μέση δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στον αντίπαλο καθώς ήθελε να αποχωρήσει.

Ο λόγος που τον έκανε να σκεφτεί και τελικά να φύγει ουσιαστικά οικειοθελώς από το παιχνίδι ήταν η πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα του. Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό και πέρασε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ σώθηκε από θαύμα.

Αυτό το έμαθε ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς τον ενημέρωσε η παραγωγή και από εκείνη την ώρα είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως ο μπαμπάς του είναι καλά.

Τα spoilers τον ήθελαν να φεύγει και πράγματι έτσι έγινε!

Το βράδυ της Παρασκευής (19-4) πατέρας και γιος συναντήθηκαν με τον Τζέιμς να μοιράζεται μια κοινή τους φωτογραφία και με τη λεζάντα να συγκινεί. «Διάλεξε σοφά το Survivor σου, 1 ή 2;»

Με μια φωτογραφία τα είπε όλα – Η πρώτη αντίδραση του Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρηση

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί παρελθόν από το Survivor από το βράδυ της Πέμπτης (18/4), με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αποχωρεί άμεσα από το ριάλιτι επιβίωσης, πετώντας για τον Παναμά, όπου θα συναντήσει τον πατέρα του.

Μετά το ναυάγιο του Λευτέρη Καφετζή στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεταφέρεται σώος και ασφαλής στον Παναμά όπου εκεί φρόντισε από ότι καταλαβαίνουμε η παραγωγή του Survivor να συναντηθεί με τον Τζέιμς και να πάρουν μαζί πια τον δρόμο του γυρισμού, λογικά για την Ρόδο, αφού η μητέρα και τα αδέρφια του Ροδίτη πρώην παίκτη του ριάλιτι αναμένουν πως και πως να τους συναντήσουν.

Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρηση

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.