Survivor: Μαζικές απολύσεις στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί; Οι έκτακτες αποφάσεις με αφορμή την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

19 Απριλίου, 2024


Ο κακός χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο από τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του Τζέιμς Καφετζή, που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι έξαλλος και να ταξιδεύει άρον άρον για Άγιο Δομίνικο.Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει πάρα πολλές δραστηριότητες, όντας ο κορυφαίος επιχειρηματίας στην Τουρκία, ωστόσο άφησε στην άκρη…

... όλες του τις δουλειές και έφυγε επειγόντως για Άγιο Δομίνικο εξαιτίας του ελληνικού κύκλου του Survivor.Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έξαλλος με την παραγωγή για το γεγονός πως βγήκαν προς τα έξω οι μαζικές αποχωρήσεις των παικτών και δείχνει αγανακτισμένος και αποφασισμένος ακόμα...

Ο κακός χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο από τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του Τζέιμς Καφετζή, που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι έξαλλος και να ταξιδεύει άρον άρον για Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει πάρα πολλές δραστηριότητες, όντας ο κορυφαίος επιχειρηματίας στην Τουρκία, ωστόσο άφησε στην άκρη όλες του τις δουλειές και έφυγε επειγόντως για Άγιο Δομίνικο εξαιτίας του ελληνικού κύκλου του Survivor.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έξαλλος με την παραγωγή για το γεγονός πως βγήκαν προς τα έξω οι μαζικές αποχωρήσεις των παικτών και δείχνει αγανακτισμένος και αποφασισμένος ακόμα και για το πιο ακραίο σενάριο. Δηλαδή να βάλει πρόωρο τέλος στο Survivor και να κλείσει τον φετινό κύκλο πολύ πιο σύντομα από ότι προοριζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr μάλιστα o Ατζούν Ιλιτζαλί πρόκειται να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις στην παραγωγή για το γεγονός πως διέρρευσαν οι αποχωρήσεις ενώ αναμένεται να τρίξει τα δόντια και στους παίκτες που απειλούν με αποχωρήσεις.

Το γεγονός ωστόσο ότι μέσα στο Survivor έχουν… διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.