Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων με τις ημίγuμνες φωτογραφίες της στο instagram – «Κι έχετε και άντρα!»

19 Απριλίου, 2024


Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάρτησή της ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα καλά δουλεμένο προφίλ στο instagram που μετρά πάνω από 740 χιλιάδες ακόλουθους και είναι λογικό πως… δεν αρέσουν όλα σε όλους! Πριν από λίγες ώρες λοιπόν δημοσίευσε ένα carousel φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στις οποίες πόζαρε τόπλες στην παραλία γράφοντας χαρακτηριστικά «Σή…

...μερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε ???? …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis»Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Με καθρέφτες και τεράστια τζαμαρία που "βλέπει" στη βεράντα - Φωτογραφίες από το γuμναστήριο στην...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάρτησή της ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα καλά δουλεμένο προφίλ στο instagram που μετρά πάνω από 740 χιλιάδες ακόλουθους και είναι λογικό πως… δεν αρέσουν όλα σε όλους!

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν δημοσίευσε ένα carousel φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στις οποίες πόζαρε τόπλες στην παραλία γράφοντας χαρακτηριστικά «Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε ???? …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis»

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Με καθρέφτες και τεράστια τζαμαρία που “βλέπει” στη βεράντα – Φωτογραφίες από το γuμναστήριο στην μονοκατοικία που ανακαίνισε με τον Τανιμανίδη

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν πάρα πολλά με άλλους να την εκθειάζουν και κάποιους να την… κράζουν!

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Τα σχόλια και η απάντησή της

Σε ένα μάλιστα από αυτά που έγραφε χαρακτηριστικά «Δηλαδή ρε φίλε πάτε φωτογραφίζεστε γuμνές με έναν φωτογράφο (ο οποίος προφανώς και σας είδε γuμνή), νιώθετε ωραία με αυτό (ω ναι γιατί όχι άλλωστε έχει ξεφύγει και η κουτσή Μαρία), τις ανεβάζετε δημοσίως κι έχετε και άντρα κι όλα αυτά τα δέχεται… ΟΚ», η γνωστή influncer επέλεξε να απαντήσει:

«Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γuμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»

Χριστίνα Μπόμπα γuμνές φωτογραφίες

Χριστίνα Μπόμπα instagram

Η στήριξη του Σάκη Τανιμανίδη

«Ερωτευμένος κάθε μέρα μαζί σου», έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λίγο αργότερα, κάνοντας repost την ανάρτηση της συζύγου του, δείχνοντας πόσο την στηρίζει σε κάθε της πράξη και απόφαση.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την Χριστίνα Μπόμπα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.