«Σπάει τη σιωπή της» η Πολίτη: Μιλάει πρώτη φορά για το τέλος της φιλίας της με τη Βίσση
16 Απριλίου, 2026

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/4) η Χριστίνα Πολίτη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, μάλιστα, η ίδια μίλησε για την Άννα Βίσση και το τέλος της φιλίας τους μετά από 30 χρόνια.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/4) η Χριστίνα Πολίτη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, μάλιστα, η ίδια μίλησε για την Άννα Βίσση και το τέλος της φιλίας τους μετά από 30 χρόνια.
Όσα δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ
Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.