Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής μέσα από τον Κορυδαλλό – «Την αγαπώ, δε θυμάμαι τι έγινε…»

15 Απριλίου, 2024


Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα μίλησε σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό και φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για το έγκλημα που διέπραξε εξώ από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, ενώ είπε σε χρόνο ενεστώτα ότι αγαπάει τη γυναίκα που σκότωσε.«Δεν θυμάμαι» φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μίλησε στην ε…

...κπομπή «Live News», λέγοντας ότι ο δράστης φέρεται να πρόσθεσε: «Εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».Οι γιατροί που εξέτασαν τον 39χρονο δήλωσαν πως είναι σε σύγχυση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε....

Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα μίλησε σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό και φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για το έγκλημα που διέπραξε εξώ από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, ενώ είπε σε χρόνο ενεστώτα ότι αγαπάει τη γυναίκα που σκότωσε.

«Δεν θυμάμαι» φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μίλησε στην εκπομπή «Live News», λέγοντας ότι ο δράστης φέρεται να πρόσθεσε: «Εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 39χρονο δήλωσαν πως είναι σε σύγχυση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε. Επίσης, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, τη στιγμή που οι προηγούμενοι γιατροί είχαν δηλώσει το αντίθετο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε δηλώσει ότι ο 39χρονος επιδιώκει να επιτύχει το ακαταλόγιστο, ώστε να μειώσει τις επιπτώσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει για τη δολοφονία που διέπραξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.